'Ben jij een toptalent op civiel gebied? Wil jij je ontwikkelen tot een infra specialist op het gebied van Wegen, Rail of Kunstwerken? Meld je dan aan voor het Traineeship Infra! Gedurende een jaar volg je een intensief opleidingsprogramma waarin je alle geheimen van het vak gaat ontrafelen en binnen de adviesgroepen van Infra én bij opdrachtgevers ervaren collega's ondersteunt.'

Antea Group en Civiele Techniek
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar één van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Dit doen we met name in de ontwerp-, contractering- en realisatiefase. En we maken gebruik van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van 3D-ontwerp, software, sensoring en big data.

Wat doet een specialist civiele techniek?
Vanuit de vakgebieden van de adviesgroepen Wegen, Rail of Kunstwerken ga je aan de slag om jouw kennis en kunde te vergroten en ervaring op te doen in de projecten. Zo kun je doorgroeien naar een zelfstandige rol binnen een project. Van constructeur tot kostendeskundige, van engineer tot ontwerper, we gaan op zoek naar jouw passie en talent. Zie voor nadere informatie over het team Kunstwerken, Wegen en Rail, klik: http://www.anteagroup.nl/nl/businesslijn/infra.

Wat vragen wij van jou?

  • een afgeronde hbo- of wo-studie civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, technische planologie of technische bedrijfskunde;
  • naast je studie ben je actief (geweest) in studie-gerelateerde of maatschappelijke activiteiten;
  • je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • je hebt een zelfstandige, enthousiaste, energieke en ondernemende werkhouding;
  • je bent analytisch, hebt inzicht in cijfers en werkt geordend en gestructureerd;
  • je wilt het beste uit jezelf en uit het project waar je aan werkt halen;
  • je hebt een duidelijke mening en eigen ideeën en weet deze goed te verwoorden.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Procedure
Je kunt reageren tot 18 juni 2017. Dan maken wij een voorselectie van alle ontvangen reacties. Op basis van deze selectie nodigen we kandidaten uit voor een selectiedag op het kantoor van Antea Group in Almere. Deze selectieochtend vindt plaats op 26 juni 2017. Het traineeship start per 1 september 2017.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.