Je kent het wel. Je wilt een iPhone X kopen via Marktplaats. De foto’s zien er goed uit, maar de prijs is te laag en de verkoper wil alleen via mail contact. In zulke situaties wil je weten met wie je te maken hebt. Net zoals banken willen weten wie hun klanten zijn. En dat is waar jouw precieze en kritische blik voor nodig is. In het traineeship Compliance/CDD spit je dossiers door tot geen financieel geheim zich er meer in kan verschuilen en jouw opdrachtgever volledig Wwft-proof is!

Over het traineeship Compliance/CDD
Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het Talent&Pro onboarding programma
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende banken
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s e leergang bestrijding witwassen

In het traineeship Compliance/CDD ga je als Young Professional anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving in de financiële/bancaire wereld. Je duikt in de wereld van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en voert controles uit over gegevens van klanten. Om onnodige kosten en imagoschade te voorkomen ben jij als trainee Compliance/CDD verantwoordelijk voor het onderzoeken welke risico’s banken per klant lopen. Je onderzoekt of klanten zich aan de Wwft houden om te bepalen of een bank wel of geen zaken moet doen met een klant. Je bevindingen rapporteer je in een klantrapport. Jij vindt het geweldig om losse eindjes te ontdekken en aan elkaar vast te knopen. Je zorgt er daardoor voor dat banken met een gerust hart hun core business kunnen uitvoeren.

Naast deze onderzoekende werkzaamheden behaal je in ons ontwikkeltraject diverse Wft-diploma’s en ga je aan de slag met LEAN en zakelijke communicatie. Op de achtergrond is jouw People Manager altijd aanwezig voor coaching en werk je met hem of haar aan je persoonlijke en professionele doelen. Met de combinatie van leren en werken word je klaargestoomd voor een professionele rol en groei je door van junior trainee Compliance/CDD naar bijvoorbeeld CDD analist, fraudespecialist, KYC (Know Your Customer) analist en compliance officer. Samen met jouw People Manager geef je jouw eigen talent program vorm en doe jij de opleidingen die je nodig hebt om de young professional te zijn die onze klanten nodig hebben!

Wat biedt Talent&Pro?

 • Behalve werken bij een Best Workplace?
 • Jobhoppen bij verschillende banken (36 tot 40 uur per week)
 • People Manager (fulltime loopbaancoach)
 • Startsalaris van € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week) dat snel met je meegroeit, een bonusregeling en vakantiegeld
 • Leaseauto, mét tankpas waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden

Wie ben jij als trainee Compliance/CDD?

 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Secuur, onderzoekend, integer
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naartoe te verhuizen
 • In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen

Solliciteer voor het traineeship Compliance/CDD
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is.  Voor vragen kun je terecht bij Merel Ruijgrok via merel.ruijgrok@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06-83522913.

Merel Ruijgrok - Corporate Recruiter - recruiter bij Talent&Pro
Merel Ruijgrok - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: