Hé jij! Eindelijk afgestudeerd? Met een mooi diploma op zak, is zoeken naar een leuk traineeship het beste idee dat jij hebt gehad sinds je die geniale scriptie inleverde. Talent&Pro is namelijk op zoek naar gedreven starters voor het Traineeship Finance. Het Traineeship Finance is een ontwikkelprogramma waarin pas afgestudeerd talent de kans krijgt om de tofste banen in de financiële sector te verkennen. Talentontwikkeling, talent management en on the job training komen bij Talent&Pro samen, zodat jij jouw succesvolle studie kan belonen met een succesvolle carrièrestart.

Over het traineeship Finance
Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie, visie en werkwijze
 • Oriënteren en specialiseren bij verschillende grote instellingen in de financiële dienstverlening
 • Een compleet opleidingstraject met onder andere Wft-opleidingen, Lean Yellow Belt, Zakelijke Communicatie en Personal Development

Als trainee Finance kom je te werken bij gave grote banken als ABN-AMRO, Rabobank, ING of De Volksbank. Met deze opdrachten maak jij binnen een corporate omgeving snel de nodige meters en bouw je een mooi netwerk op. Je wordt als junior finance professional ingezet op een van de vele verschillende financiële startersfuncties, bijvoorbeeld als Klantadviseur, CDD-analist, Hypotheekspecialist of MKB-adviseur. Dankzij je behaalde Wft’s, de succesvolle afronding van verschillende opdrachten, en de begeleiding van jouw People Manager weet jij precies waar je enthousiast van wordt. Met de Pro-presentatie sluit je na twee jaar je Talentfase af.

In de Pro-fase werk je richting de rol van Scrummaster, Productmanager, Projectmanager, Vermogensbeheerder, Financieel Adviseur, Business Controller, Adviseur Grootzakelijk of Kredietspecialist. De Pro-trainingen in projectmanagement (Prince2) en Adviesvaardigheden helpen jou daarbij.

Klinkt goed? Mooi zo. Dan kunnen we het nu hebben over jou. Voor een goede start van dit traineeship is een aantal eigenschappen belangrijk. Allereerst vind je het gaaf om binnen de financiële sector te werken. Niet omdat je dol bent op pinautomaten, de kleur van een bankbiljet of dat glimmende bankgebouw in het centrum. Maar omdat je alles wilt weten over onderwerpen als financieren, betalingsverkeer en vermogensopbouw. Jouw opdrachten lopen van adviseren bij financieringsvraagstukken van beginnende ondernemers tot uitzoeken welk soort spaarmethode het meeste rendement oplevert voor een pasgetrouwd stel.

Wat biedt Talent&Pro?

 • Goed en betrokken werkgeverschap. We zijn al drie jaar op rij verkozen tot ‘Best Workplace’
 • Waardevolle werkervaring bij verschillende banken (36 of 40 uur per week)
 • Het comfort en alle voordelen van een vast dienstverband bij Talent&Pro
 • Een marktconform startsalaris voor een boven-marktconforme ontwikkeling
 • People Manager als fulltime loopbaanadviseur en coach
 • Lease-auto met tankpas voor privé- en zakelijke kilometers

Wie ben jij als trainee Finance?

 • (Bijna) hbo- of wo-afgestudeerd en met 0-2 jaar werkervaring
 • Sterk gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Assertief, communicatief en in staat tot snel schakelen
 • Enthousiast over detachering en dus flexibel inzetbaar
 • Woonachtig in de Randstad of van plan hiernaartoe te verhuizen
 • Rijbewijs B is handig. Anders krijg je de lease-auto niet mee!

Solliciteer voor het traineeship Finance
Je weet nu wat wij zoeken en wat dit traineeship kan betekenen voor een goede start van jouw loopbaan. Solliciteer op dit traineeship, of verstuur bij twijfel een open sollicitatie. Laat ons weten wat jouw carrièredroom is. Wellicht kunnen we die samen vervullen!

Voor vragen vooraf kun je terecht bij Christine Barmentlo via christine.barmentlo@talent-pro.com. Bellen mag natuurlijk ook: 06 – 46 04 86 41.