Laat je opleiden tot finance professional en doe meteen werkervaring op bij de favoriete werkgevers van Nederland.

Een financieel gezonde organisatie valt of staat met een goede administratie. De afdeling financiële administratie is verantwoordelijk voor de uitvoering en controle van financiële gegevens en vertalen deze naar managementinformatie. Op basis hiervan kan het management strategische beslissingen nemen en waar nodig bijsturen. Door continue verandering in wet- en regelgeving is het een uitdagend vakgebied en ben je als financieel medewerker nooit uitgeleerd.

Bij Quoratio kun je rekenen op een goede opleiding, aangevuld met persoonlijke vaardigheidstrainingen, persoonlijke begeleiding en de mooiste opdrachtgevers waar je werkervaring opdoet.

Wat je gaat doen als Financieel Medewerker

  • eheer en houd je de debiteurenadministratie up-to-date
  • Boek en verwerk je de in- en verkoopfacturen
  • Verwerk je de uitgaven en ontvangsten op de bankrekeningen
  • Doe je de voorbereiding en ondersteun je bij de periodeafsluitingen
  • Zorg je dat de financiële cijfers inzichtelijke zijn door middel van rapportages
  • Doe je de voorbereiding en verzorg je btw aangiften

Welke richtingen kun je kiezen?
Binnen het Traineeship Financiële Administratie volgt iedereen de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Aan het einde van het eerste jaar kies je zelf welke richting je daarna op wilt.

Hbo Associate Degree
Je hebt zelf in de hand of je gaat voor een hbo Associate Degree of een hbo bachelor. Kies je voor de Associate Degree? Dan heb je de keuze uit de richting Accountancy of Bedrijfseconomie. Zowel de basis als het vervolg is aangevuld met de nodige vaardigheidstrainingen om als Financieel Administratief Medewerker aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Naast je Associate Degree behaal je een LEAN-certificaat en word je persoonlijk begeleid door Quoratio.

Hbo bachelor
Behaal je na de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie liever een hbo bachelor-diploma? Dan is dat ook mogelijk! Na de basisopleiding beschik je over voldoende kennis om door te stromen naar een hbo bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie. Ook tijdens deze trajecten kun je rekenen op de nodige persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en het behalen van een LEAN-certificaat. Zo kun je met je hbo-diploma op zak aan het werk bij één van onze opdrachtgevers.

De carrièremogelijkheden van een Financieel Medewerker
Binnen de financiële administratie zijn er carrièremogelijkheden in overvloed. Na de eerste fase kun je er voor kiezen om je verder te specialiseren op het gebied van planning & control of specifieke software. Doorgroeien naar functies als manager, projectleider of processpecialist is ook mogelijk. Welke kant je op gaat is dus helemaal afhankelijk van jouw ambities.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Toon volledige beschrijving
Marcella Smit, Manager Recruitment - recruiter bij Quoratio
Marcella Smit, Manager Recruitment
Stel je vraag via: