Laat je opleiden tot professional en doe meteen relevante werkervaring op bij de favoriete werkgevers van Nederland.

Het proces van HR- en Salarisadministratie is een proces waar je niet vaak bij stilstaat, en waar meer bij komt kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Als het salaris niet tijdig of correct wordt uitgekeerd, kan dat voor een organisatie grote problemen opleveren. Denk aan ontevreden medewerkers en sancties van bijvoorbeeld de Belastingdienst. Bovendien is de Nederlandse wet- en regelgeving aan continue verandering onderhevig waardoor je als HR- en Salarisadministrateur nooit bent uitgeleerd.

Bij Quoratio kun je rekenen op een goede opleiding, aangevuld met vaardigheidstrainingen, persoonlijke begeleiding en werkervaring bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat ga je doen als HR- en Salarisadministrateur?

  • Zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment het juiste salaris krijgt
  • Ben je een aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over sociale wetgeving, pensioenen, onkostenvergoedingen, inhoudingen, premies en belastingen
  • Onderhoud je contact met de afdeling personeel en organisatie, het UWV, pensioenverzekeraars en de Belastingdienst
  • Verwerk je mutaties, zoals indiensttreding, verlof en leaseauto's
  • Controleer je of gegevens kloppen en breng je waar nodig correcties aan
  • Blijf je op de hoogte van wetswijzigingen en wijzigingen in cao’s

Welke richtingen kun je kiezen?
Binnen het Traineeship HR- en Salarisadministratie kun je na de basisopleiding zelf kiezen welke richting je op wilt, je bent dus zelf verantwoordelijk voor het pad dat je de komende 2 jaar bewandelt.

Allround
Het traineeship start met het behalen van je praktijkdiploma loonadministratie (PDL), gevolgd door het vervolg: Vakopleiding Payroll Services (VPS) die je beide afrond met een officieel erkend diploma. Aangevuld met een LEAN-certificaat, vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Hiermee beschik je over alle kennis en vaardigheden om als allround HR- en Salarisadministrateur aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt.

Associate Degree
Kies je voor de Associate Degree Payroll Services dan volg je na de basis een aantal aanvullende modules. Na het afronden van de praktijk- en eindopdrachten beschik je over een officieel erkend hbo-diploma. Ook in dit traject kun je rekenen op een LEAN-certificaat, vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding. Zo beschik je over alle benodigde kennis en vaardigheden om aan het werk te gaan bij één van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt en ben je in het bezit van een erkend hbo diploma.

De carrièremogelijkheden van een HR- en salarisadministrateur
Binnen HR- en salarisadministratie zijn de carrièremogelijkheden oneindig. Binnen het traineeship kun je er voor kiezen om je verder te specialiseren op het gebied van compensation en benefits, internationale payroll of specifieke software. Doorgroeien naar functies als manager, projectleider of processpecialist is ook mogelijk. Welke kant je op gaat is dus helemaal afhankelijk van jouw ambities.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Marcella Smit, Manager Recruitment - recruiter bij Quoratio
Marcella Smit, Manager Recruitment
Stel je vraag via: