Net afgestudeerd aan een mooie opleiding, maar bedenk je nét iets te laat dat je de IT in wilt? Omdat je eigenlijk best handig bent met computers en data? En omdat je alles over zaken als BI-tooling, data science en artificial intelligence wilt leren? Geen nood. Talent&Pro is een ontwikkelbedrijf, en geeft jou daarom graag de kans om alsnog die mooie IT-wereld in te gaan. Met behulp van dit ICT traineeship zet jij jouw brains om in bits en bytes en verover je binnen no-time de IT-kant van de financiële dienstverlening.

Over het traineeship IT zonder vooropleiding in IT
Het traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het Talent&Pro onboarding programma
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s

Bij Talent&Pro vinden wij jouw talenten veel waardevoller dan een specifieke opleiding, daarom kun je bij ons als hbo’er of wo’er starten met een traineeship IT zonder vooropleiding of studieachtergrond in IT. In ons ontwikkeltraject ga jij als Young Professional op detacheringsbasis aan de slag bij financiële dienstverleners zoals Achmea, PGGM en ING. Tegelijkertijd spijker jij jouw theoretische kennis bij en leer je de fijne kneepjes van de IT kennen. Jouw People Manager is tijdens het gehele traineeship aanwezig voor coaching. Samen met je People Manager werk je aan je professionele en persoonlijke doelen en word je binnen no-time expert op het gebied van IT!

Om je genoeg ruimte te geven voor het volgen van diverse opleidingen zoals SQL, VBA, Tmap, LEAN en Agile/Scrum begin je aan de business kant van het werkveld. Op basis van jouw ontwikkeling komen er opdrachten op jouw pad die veel IT vraagstukken bevatten en steeds beter bij jouw talenten gaan passen. Je leert de (programmeer)taal spreken en gaat de uitdaging aan met het omzetten van ingewikkelde informatie naar praktische en bruikbare oplossingen. Uiteindelijk groei je van junior trainee IT door naar data-, test-, business- of informatiespecialist. Deze uitdaging ga jij niet uit de weg, toch?

Wat biedt Talent&Pro?

 • Behalve werken bij een Best Workplace?
 • Jobhoppen bij verschillende banken (36 tot 40 uur per week)
 • People Manager (fulltime loopbaancoach)
 • Startsalaris van € 2.100,- bruto (op basis van 40 uur per week) dat snel met je meegroeit, een bonusregeling en vakantiegeld
 • Leaseauto, mét tankpas waarmee je zowel zakelijk als privé kunt rijden

Wie ben jij als hbo/wo trainee IT?

 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Nauwkeurig, ambitieus en toekomstgericht
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Woonachtig in de Randstad of bereid om hier naartoe te verhuizen
 • In bezit van een rijbewijs. Anders staat die leaseauto ook maar een beetje mooi te wezen

Solliciteer voor het traineeship IT zonder vooropleiding in IT
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan door te klikken op de solliciteerbutton hieronder of direct via onze website. Of door een open sollicitatie te doen als je geen duidelijke voorkeur hebt voor een traineeship. We helpen je graag in deze zoektocht! Voor vragen kun je terecht bij Tobias Weier via tobias.weier@houseofbeta.nl. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06-52392875.

Tobias Weier - Corporate Recruiter - recruiter bij Talent&Pro
Tobias Weier - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: