BETAALDE OPLEIDING TOT INFORMATIEMANAGER
Wil jij als digitaal talent verder als informatiemanager, kick je op veranderingstrajecten en innovaties en wil je werken en leren combineren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met ons traineeship Informatiemanagement geef je je technologische én soft skills een boost en ga je meteen betaald aan de slag bij toporganisaties met een uitdagende opdracht. Geef je carrière bij ons een kickstart!

  • Topopleiding bij Radboud Universiteit
  • Intensief programma van Vuca Academy
  • Persoonlijk ontwikkelprogramma soft skills
  • Jouw ingang naar toporganisaties
  • Intensieve begeleiding door field coach
  • Meteen salaris en geen studiekosten

HET VAKGEBIED
Informatiemanagement speelt een belangrijke rol in de digitale transformatie. Het vakgebied is enorm in ontwikkeling. De focus is verschoven naar het creëren van waarde. Hierbij gaat het niet alleen om handige tools en best practices. Organisaties zullen ook moeten investeren in mensen, organisaties en cultuurverandering.

En weet je wat het mooie is? Organisaties kunnen niet zonder jouw generatie! Jij ademt namelijk verandering, vernieuwing en vooruitgang. Je gaat meteen aan de slag bij een van de topbedrijven uit ons netwerk met een interessante opdracht op het gebied van informatie- of verandermanagement. Hoe gaaf is dat?

DE OPLEIDING
Naast je baan volg je twee jaar lang een speciaal voor ons ontwikkeld opleidingsprogramma aan de Radboud Universiteit en de VUCA Academy. Twee keer per maand heb je samen met je klas een opleidingsdag en zoomen we in op de belangrijkste technologieën en trends en ontwikkelingen. Je behaalt erkende certificaten die goed staan op je cv.

Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma om je soft skills te boosten en wordt je begeleid door je eigen field coach. Wij leren je wat je écht nodig hebt op de werkvloer. Je brengt de theorie ook meteen in de praktijk bij je opdrachtgever. Lekker is ook dat je vanaf dag één salaris ontvangt en dat je geen studiekosten betaalt.

Pim Weel - Informatiemanagement - recruiter bij Breinstein
Pim Weel - Informatiemanagement
Stel je vraag via: