Dat je geen hbo- of wo-diploma hebt, betekent niet dat je geen ambitie hebt om carrière te maken. Het kan iedereen namelijk gebeuren dat je misschien een verkeerde studiekeuze hebt gemaakt of wegens omstandigheden moest stoppen met je studie. Bij Calco helpen we je graag om aan jouw toekomst in de IT-sector te bouwen, want we zijn overtuigd dat jouw competenties en ambities meer zeggen dan een behaald diploma. 

Dat een diploma garant staat voor een bepaald denkniveau ontkennen we niet. Maar we weten uit ervaring dat het ontbreken van een diploma niet direct betekent dat je niet aan dat denkniveau voldoet. Er zijn tenslotte genoeg inspirerende topmannen en vrouwen die geen studie hebben afgerond en toch hele mooie dingen hebben bereikt. Wat wil jij bereiken?

Begin je carrière in de IT
Breng jij jouw talenten en interesses liever meteen in de praktijk? Dan is de IT-sector de perfecte plek om dat te doen. De IT-sector is erg dynamisch en biedt tal van opties, dus of je nu graag wat meer aan de businesskant zit of juist echt de techniek in wilt, binnen de IT-wereld kan jij zeker jouw plek vinden. Daarnaast is het de perfecte plek om werken en leren te combineren, want je leert nu eenmaal het meeste on-the-job. En wie weet.. misschien ben jij straks, net als een aantal van onze trainees, verantwoordelijk voor het ontwerpen en programmeren van nieuwe applicaties of misschien breng jij wel in kaart wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar de cloud.

Start zonder hbo-/wo-diploma in een IT-traineeship
Sinds vorig jaar hebben we ons traineeship ‘de Calco MasterClass’ open gesteld voor ambitieuze starters zonder hbo-/wo-diploma, ofwel MasterClass Potentials. In twee maanden tijd word je opgeleid tot IT-professional en daarna ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers voor een periode van 22 maanden. Gedurende het traject word je begeleid door een fieldmanager, besteden we veel aandacht aan jouw soft skills én krijg je de mogelijkheid om alsnog een erkend bachelordiploma Informatica te halen (optioneel)

Startdatum
In principe is de startdatum flexibel en is het in overleg altijd mogelijk om een passende startdatum te vinden!