Sales. Het is niet voor iedereen weggelegd. Je moet beschikken over een vlotte babbel, een even vlotte persoonlijkheid, de drive voor een commerciële carrière, maar vooral ook lef. Voor ons traineeship Sales zijn we op zoek naar zulk talent, dat zich graag wil ontwikkelen tot allround sales professional. Met verantwoordelijkheid voor een eigen klant- en kandidaatportefeuille zorg je ervoor dat de aanvragen en talenten bij Talent&Pro blijven binnenstromen!

Over het traineeship Sales
In het traineeship Sales doe je als Young Professional snel veel werkervaring op in verschillende commerciële rollen. Als startend Account Manager investeer je in relaties en bouw je je eigen klantportefeuille op van toonaangevende banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Wil je in het traineeship Sales richting recruitment? Dan leer je bij ons de fijne kneepjes van werving en selectie op de afdeling Corporate Recruitment of Interim Recruitment. Met jouw verfrissende blik, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en people skills neem je jouw relaties mee in het verhaal van Talent&Pro: talentontwikkeling door de juiste match van skill, ambitie en uitdaging.

De veelzijdigheid van Sales
Als detacheerder in de financiële dienstverlening draait het bij Talent&Pro om klanten ontzorgen en onze medewerkers gave opdrachten bieden. In nauwe samenwerking met onze People Managers en de afdeling Matching zorg je als trainee Sales altijd voor een match tussen collega en klant. Op verschillende momenten in het matchingproces pak jij een belangrijke rol spelen: vóór indiensttreding, als Corporate Recruiter. Bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht voor huidige medewerkers als je kiest voor Account Management. Of voor een klant in nood als Interim Recruitment en snel schakelen in ons grote netwerk van professionals helemaal jouw ding is!

Talentontwikkeling in het traineeship Sales
Terwijl je werkt volg je een inhouse ontwikkeltraject: samen met andere trainees Sales en ervaren Account Managers en Recruiters verdiep jij je in onderwerpen zoals commerciële en communicatieve vaardigheden, strategisch accountmanagement, gespreks- en vraagstructuren, omgaan met bezwaren, onderhandelen en duurzame klantrelaties opbouwen. De combinatie van werken en leren maakt dat jij jezelf in rap tempo tot een veelzijdig salesprofessional ontwikkelt. Na dit traineeship kun je overal aan de slag als Account Manager, Corporate Recruiter of Interim Recruiter. Of je blijft gewoon bij ons werken. Je bent van harte welkom!

Wat biedt Talent&Pro?

 • Focus op talentmanagement, daarom investeren we met opleidingen en vaardigheidstrainingen in jouw ontwikkeling
 • De beste salesprofessionals, die staan te springen om met jou te sparren
 • Een baan met perspectief, zowel qua salaris als qua kansen en kunde
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een leaseauto met tankpas, waarmee je zakelijk én privé kunt rijden
 • Genoeg vakantiedagen (27!) voor langdurige ontspanning
 • Tussendoor regelmatig evenementen met collega’s: een jaarlijkse skitrip, groots eindejaarsfeest, pubquiz en gezellige borrel

Wie ben jij als trainee Sales?

 • In het bezit van minimaal een hbo-diploma, maar je zou je ook zonder zo naar binnen praten
 • Nog lang niet uitgeleerd en je krijgt gezonde trek van targets en KPI’s
 • Iemand die kansen ziet in nieuwe markten voordat de rest dat doet
 • Je neemt graag de touwtjes in handen, want alleen een Ferrari verkoopt zichzelf
 • Een teamspeler en je raakt niet uitgepraat met klanten en je collega-Account Managers

Solliciteer voor het traineeship Sales
Je weet nu wat wij belangrijk vinden. Denk jij dat je goed bij ons past? Solliciteer, en vertel ons vooral waarom dat zo is. Dat kan door te klikken op de solliciteerbutton hieronder. Of door een open sollicitatie te doen als je geen duidelijke voorkeur hebt voor een traineeship. We helpen je graag in deze zoektocht! Voor vragen kun je terecht bij Rik van der Veen via rik.vanderveen@talent-pro.com. Bellen voor een goed gesprek mag natuurlijk ook: 06 – 15 90 85 01.