Werkgebied: Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Organisatie en Management
Functie: Adviseur
Regio: Landelijk

'Ben jij een toptalent die zichzelf wil ontwikkelen binnen het vakgebied civiel? Dan is dit traineeship de kans om jouw ambities te verwezenlijken. Een verrijking voor jezelf en een mooie start van je carriere bij Antea Group.'

Wil jij je ontwikkelen tot een infra-specialist op het gebied van Wegen, Rail, Kunstwerken of Contracten? Meld je dan aan voor het Traineeship Infra. Een jaar lang volg je een intensief opleidingsprogramma waarin je opdrachtgevers en collega's ondersteunt en tegelijkertijd de geheimen van het vak ontrafelt. Vanuit de vakgebieden van de adviesgroepen Wegen, Rail, Kunstwerken of Contracten ga je aan de slag om jouw kennis en kunde te vergroten en ervaring op te doen in onze projecten. Zo kun je doorgroeien naar een zelfstandig constructeur, kostendeskundige, contractadviseur of ontwerper.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zoeken we naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor dit traineeship in aanmerking te komen, zoeken we naar vijf kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:

  • een afgeronde hbo- of wo-studie Civiele Techniek, W&E, Technische Planologie of Technische Bedrijfskunde
  • naast je studie ben je actief (geweest) in studiegerelateerde of maatschappelijke activiteiten
  • je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring
  • je hebt een zelfstandige, enthousiaste, energieke en ondernemende werkhouding
  • je bent analytisch, hebt inzicht in cijfers en werkt geordend en gestructureerd
  • je wilt het beste uit jezelf en uit het project waar je aan werkt halen
  • je hebt een duidelijke mening en eigen ideeen en weet deze goed te verwoorden.

Wat mag je van ons verwachten?
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Infrastructuur
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Onze infrastructuur is daar een van. Van weg tot waterwerk, van brug tot aquaduct. De businesslijn Infra werkt aan verbindingen over land, water en onder de grond. Dit doen we met name in de ontwerp-, contractering- en realisatiefase.

Procedure
Je kunt reageren tot 10 juni 2014. Dan maken wij een voorselectie van alle ontvangen reacties. Op basis van deze selectie nodigen we kandidaten uit voor een landelijke selectiedag op het kantoor van Antea Group in Almere. Deze dag vindt plaats op 23 juni 2014. Uiteindelijk kiezen we vijf kandidaten die we een dienstverband aanbieden bij Antea Group. Het traineeship start per 1 september 2014.

Interesse?
Laat ons in een motivatiebrief en cv (inclusief cijferlijst van relevante opleiding) weten waarom je wilt deelnemen aan het Traineeship Infra, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 42 48