Over de functie
Als starter met minder dan 1 jaar werkervaring ga je aan de slag. Samen met jou stellen wij vooraf je persoonlijk ontwikkelpad op. Immers wij geloven dat juist het benutten van jouw persoonlijk drijfveren en talenten je krachtig maken. Je gaat actief meewerken binnen de diverse onderdelen in het bouwproces. Tevens vindt er een kennismaking plaats met calculatie, planontwikkeling, projectontwikkeling en BIM. Je wordt intensief begeleid door mentoren on- en off the job en neemt deel aan het interne trainingsaanbod en het cursusaanbod van de TBI acdmy.

Waar kom je te werken?
Als ontwikkelende bouwer is Hazenberg thuis in de Zuid-Nederlandse markt van woning- en utiliteitsbouw en renovatie, transformatie en verduurzaming van bestaand vastgoed. We onderscheiden ons, door als Makers van Waarde altijd te gaan voor maximale betekenis voor de klant. Zowel in onze ontwikkel- en bouwactiviteiten, als in innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. We kunnen dat dankzij ons sterke team van creatieve, pragmatische professionals die verantwoordelijkheid durven te nemen: voor hun klanten, hun projecten én voor hun eigen loopbaan.

Mocht je onderdeel worden van ons team, dan kan het zijn dat we je expertise ook gaan inzetten voor onze dochteronderneming en restauratiespecialist Aannemingsbedrijf Nico de Bont.

Hazenberg is trots onderdeel van TBI, een netwerk van zelfstandige ondernemingen met hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Bouw, Techniek en Infra.

Ervaring

  • Je bent net afgestudeerd HBO of TU
  • Je hebt affiniteit met het technisch voorbereiden en uitwerken van bouwprojecten
  • Je kent de kracht van samenwerken en bent daarbij leergierig
  • Je wilt jezelf en anderen verrassen en je bent flexibel

Wat wij bieden
Je komt terecht in een platte organisatie die werkt volgens een markt- en klantgericht organisatiemodel. Wij willen de beste zijn in wat we doen en voorop blijven lopen als het gaat om ons vakgebied, (proces)innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. Dat vraagt om creatieve mensen die eigen verantwoordelijkheid durven te nemen en meebepalen hoe iets gemaakt wordt. Door continue verbetering en vernieuwing stimuleren wij het innovatieve vermogen van onze mensen en de organisatie. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidingsmogelijkheden. De CAO voor de Bouw & Infra is van toepassing.

Claudia Ritmeester - recruiter bij TBI
Claudia Ritmeester
Stel je vraag via: