De inschrijvingen voor onze traineeships van september 2021 zijn geopend! Lees hieronder waarom dit voor jou als WO-afgestuurde interessant kan zijn en bemachtig jouw plek. Inschrijven kan tot en met zondag 13 juni 2021, wees er snel bij want vol=vol.

Het traineeship

Geef je carrière een kickboost en ontwikkel je gedurende twee jaar tot een echte professional met de traineeship van Supply Value! Het traineeship is ingesteld op een combinatie van werken en leren. Snelle ontwikkeling staat centraal en je zal opdrachten uitvoeren voor de top-500 organisaties. Dit doe je samen met een team van ambitieuze, slimme collega’s die onze kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid, vertrouwen en fun hoog in het vaandel hebben staan.

Onze vakgebieden

Supply Chain & Operations
Interesse in Supply Chain Management en/of procesoptimalisatie? Gaat jouw hart sneller kloppen bij het efficiënter en effectiever inrichten van organisaties, afdelingen en/of processen? Dan is het Supply Chain & Operations traineeship van Supply Value iets voor jou. Bekijk hier de volledige vacature.

”Bij Supply Value bevind ik mij in een ambitieuze omgeving waarin ik verantwoordelijkheden krijg waarin ik maximaal kan ontwikkelen en voortdurend uitgedaagd word.” – Evi Mathot, consultant Suppply Chain & Operations

Digital
Binnen het Digital-traineeship heb je meerdere specialisatiekeuzes waarbij je professionele opleidingsmiddelen tot je beschikking hebt. Zo kan je ervoor kiezen om jezelf verder te verdiepen binnen Data Science of jezelf verder te ontwikkelen om IT en organisatie dichter bij elkaar te brengen. Wil jij organisaties begeleiden en adviseren in hun ‘Digital transformation’? Dan past dit traineeship goed bij jou. Bekijk hier de volledige vacature.

”Bij Supply Value werken we met een ambitieus team aan de ontwikkeling van ieder individu, het team én de klant.” – Thijs Latour, consultant Digital

Procurement
Procurement, het aanbesteden van goederen en diensten, evolueert volop. Als Procurement consultant maak je impact op het primaire proces en schakel je op alle niveau’s binnen een organisatie. Daarom zien veel organisaties Procurement steeds vaker als belangrijkste strategische factor voor het succes van organisaties. Dit traineeship is wat voor jou als je interesse hebt in stakeholder management, verandermanagement, kostenreductie, procesoptimalisatie en/of het maken van marktanalyses. Bekijk hier de volledige vacature.

”Bij Supply Value leren we enorm veel van elkaar. Naast het uitvoeren van interessante opdrachten krijgen wij ook de mogelijkheid mee te denken aan de interne strategie van Supply Value.” – Sevim Garip, consultant Procurement

Sollicitatieproces
Ons sollicitatieproces is als volgt:

  • Indienen CV tot uiterlijk 13 juni
  • Terugkoppeling sollicitatie: 15 juni
  • Capaciteiten- en persoonlijkheidstest maken: 16 t/m 20 juni
  • Kennismaking en verdiepingsgesprek inclusief casus: 22 t/m 24 juni
  • Uitslag/aanbod: 25 juni

Wil je graag bij ons komen werken maar passen bovenstaande data niet voor jou? Neem dan contact op met onze Recruiter Tom Groenestein (06 25 30 13 38) om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Aanmelden