Functieomschrijving
Wat is het verschil tussen informatiemanagement, business intelligence, ICT en al die andere termen die je voorbij ziet komen? Ben jij enthousiast over techniek, maar zit je liever niet aan de knoppen? Word jij blijer van nadenken over het toepassen van de nieuwste gadgets, dan over het bouwen ervan? Help je graag mensen zien welke mogelijkheden er zijn en lijkt het je ook nog eens leuk om daar met ze naartoe te werken? Denk jij bij een vastgelopen telefoon eerst aan verschillende oplossingen, voordat je op bol een nieuwe bestelt?

Dan is dit traineeship iets voor jou! Wij bieden jou samen met de Radboud Management Academy en een breed pallet aan praktijkexperts een tweejarig traject dat jou klaarstoomt om Nederland digitaal koploper te maken.

Dit tweejarige traineeship leidt jou op tot professional in het vakgebied informatiemanagement. Door de combinatie van academisch onderwijs (op post-master niveau), praktische cursussen (Lean, scrum, agile en meer) en het opdoen van werkervaring bij uiteenlopende opdrachtgevers, kun jij jezelf ontwikkelen in de richting die jouw interesse heeft en leg je de perfecte basis voor een carrière op het snijvlak tussen techniek, mensen en hun werkprocessen.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (ja echt!)
 • Een tweejarig fulltime (40 uur) traineeship
 • Een basissalaris van €2700,- bruto
 • Een opleiding op postmaster-niveau: leergang sociaal organisatorische bedrijfskunde vanuit de Radboud Management Academy
 • Vakinhoudelijke opleidingen vanuit de VUCA academy opgericht door Anna Snel op het snijvlak van Informatiemanagement & Design Thinking.
 • Lean (Yellow & Green belt) & Scrum master-training (inclusief erkend certificaat) vanuit lean2succes
 • ITIL/BISL - inclusief certificering
 • Persoonlijk ontwikkelprogramma om je soft skills verder te ontwikkelen gave opdrachtgevers binnen de profit- en non-profitsector
 • Een opdracht bij jou in de omgeving, met een maximale reistijd van 1,5 uur een field coach voor coaching en jouw persoonlijke ontwikkeling
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Een kick-off om jou mede young professionals te leren kennen
 • Na het tweejarig traineeship zijn er mogelijkheden op een vervolgtraject bij breinstein, waarbij wij nog steeds rekening houden met jouw steile leercurve

Wat vragen wij?

 • Een bachelor- en/of masterdiploma in bijvoorbeeld Bestuurskunde, Overheidsmanagement, Bedrijfskunde, Communicatie of Informatiemanagement. Maar ook andere opleidingen zijn mogelijk.
 • Heb jij (werk)ervaring met procesoptimalisatie of verandermanagement? Dan heb jij zeker een streepje voor!
 • Je hoeft zeker geen whizzkid te zijn, maar affiniteit met IT is wel van belang. Dit kan bijvoorbeeld ook betekenen dat je anderen goed wegwijs kunt maken binnen applicaties en systemen, of dat je je hand niet omdraait voor het schrijven van een gebruikershandleiding, of dat je al een beetje kunt programmeren.
 • Je beschikt over overtuigingskracht en bent flexibel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Jij wordt enthousiast van onze kernwaarden: Ondernemerschap, Groei-mindset, Verbinding en Fun!

Wat kun je van ons verwachten?
Na het succesvol behalen van je HBO- of WO-opleiding ben je op zoek naar de perfecte baan waarin jij je op zowel persoonlijk vlak al professioneel vlak verder kunt ontwikkelen. En dat is precies waar wij als detacheerder gespecialiseerd in zijn. Daarnaast werken we landelijk, dus ook bij jou in de buurt!

Tijdens verschillende gesprekken leren wij elkaar beter kennen, om zo te ontdekken waar jouw ambities en wensen liggen. Breinstein zet zich in om, samen met jou, een droom opdracht te bemachtigen. Wij zorgen ervoor dat je niet tussen die eindeloze stapel cv’s van concurrenten komt te liggen, maar krijgen jou direct aan tafel bij de juiste persoon binnen de organisatie. Wij werken samen met opdrachtgevers uit de publieke en private sector. Kortom: de ideale manier voor jou om te ontdekken binnen welke hoek van Informatiemanagement jij het beste tot je recht komt!

Naast je professionele ontwikkeling bij opdrachtgevers, willen wij ook dat jij zoveel mogelijk gaat leren binnen het Informatiemanagement werkveld. En wie kunnen dit nou beter dan de docenten van de Radboud management academy en de VUCA academy, de koploper op het gebied van innovatie. Tevens volg je verschillende softskills trainingen en ga je samen met je fieldcoach aan de slag met het behalen van je persoonlijke leerdoelen.

Solliciteren op het management traineeship
Om onze kwaliteit hoog te houden, zijn er in onze klassen een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gelukkig hebben wij een plekje voor jou gereserveerd! Reageer nu snel op onze vacature!

Neem voor vragen vrijblijvend contact op met Britt de Koning via 06 23 87 83 13 of brittdekoning@breinstein.nl

Woon jij niet in de omgeving? Geen probleem! Wij hebben opdrachten door heel Nederland. Bekijk hier de vacatures.

Anouk Booten - Cyber Security - recruiter bij Breinstein
Anouk Booten - Cyber Security
Stel je vraag via: