Er is veel mogelijk, zowel buiten als binnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het bouwen van een 3D objectbibliotheek van onze hoogspanningsstations en het opzetten van standaard modules voor het ontwerp?

Je kunt ook vol meedraaien in een logistiek team waar je je bijvoorbeeld gaat bezig houden met orders picken, bijvullen, voorraad controles. Of wat dacht je van het opzetten van data-acquisitie met IoT in het laag-en middenspanningsnet of het ontwikkelen en implementeren van data-analyse toepassingen voor netbeheer.

Nou ja, je hoort het, te veel om op te noemen!

Een (afstudeer)stage bij Alliander
Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. Mbo, hbo of wo? Het stagebureau heeft ongetwijfeld een boeiende opdracht voor je. Tijdens jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden.

Stagevergoeding
Omdat we jouw inzet en kennis waarderen krijg je ook een stagevergoeding. Deze is voor hbo/wo 500 euro en voor mbo 250 euro per maand (op basis van 40 uur)

Natuurlijk kun je rekenen op uitstekende begeleiding en leuke activiteiten met je team of met de mede stagiairs.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Onze stagiaires ervaren Alliander als een bedrijf met een open en informele sfeer. Je wordt uitgedaagd en krijgt de verantwoordelijkheid en de vrijheid om je te ontwikkelen. Ze vinden het leerzaam om meer te leren over de energiesector en de energietransitie en ervaren Alliander als een bedrijf waar innovatie voorop staat.

Interesse?
De actuele stage- en afstudeeropdrachten vind je in het vacatureoverzicht.

Zit er een interessante opdracht tussen, maar sluit die niet helemaal aan op jouw wensen? Stuur ons een e-mail naar stage@alliander.com, we staan altijd open voor suggesties. Wil je in je mail duidelijk vermelden waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn? Dan kunnen we beter iets zoeken wat bij je past.