Wegens de groei van Qompas is de afdeling Campus op zoek naar een Werkstudent Recruitment, voor 16 uur per week, die ons team wil versterken. Qompas heeft een uitgebreide pool met hbo/wo studenten en starters die zich aan het eind van hun studiefase gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij bieden hen de mogelijkheid om kennis te maken en te solliciteren bij toonaangevende bedrijven en begeleiden hen met het sollicitatieproces voor inhousedagen, business courses en traineeships. Wij onderscheiden ons door studenten en starters met onze kennis succesvol te begeleiden en we worden door onze opdrachtgevers gezien als doelgroepexpert. Bovendien werk je vanuit een uniek opgebouwde, eigen database!

Startdatum: per 1 augustus
Standplaats: Leiden

Als Werkstudent Recruitment ben je verantwoordelijk voor de matching van studenten en starters met de verschillende werkgevers. Je stelt daarbij zowel het belang van de klant als dat van de kandidaat centraal.

Wat ga je doen?

  • Je benadert proactief studenten en starters op verschillende manieren en via onze eigen database en verscheidene kanalen;
  • Enthousiasmeert studenten en starters voor de carrièremogelijkheden bij onze klanten;
  • Voor het vinden van de juiste kandidaten maak je gebruik van een grote, goede database en je eigen netwerk.
  • Je gaat naar verschillende bedrijven-/carrièredagen om studenten tips te geven over hun cv;
  • Een bovengemiddeld salaris ontvangen. Daarnaast geldt er ook een aantrekkelijke bonusregeling ;)!

Wie ben jij?

  • Je doet een hbo of wo opleiding;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (oftewel; je staat middenin het studentenleven) en voelt hun wensen en behoeften feilloos aan;
  • Je bent representatief, klantgericht en je hebt een goede commerciële antenne.

De afdeling Campus
Het Qompas Campus Team is een hecht team dat intensief samenwerkt aan het succesvolle concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Solliciteren?
Vragen? Of wil je direct solliciteren? Dat kan door je cv en motivatie te sturen naar Anne-Roos van Bourgondiën via 06-13971569 of arb@qompas.nl.