Wil jij graag bijdragen aan een goede informatievoorziening voor scholieren en studenten? Ben je een efficiënte, secuur werkende en taalvaardige aanpakker?


Qompas is per direct op zoek naar een enthousiaste werkstudent / Data Entry Medewerker voor 8-16 uur per week.

Over Qompas
Qompas is het grootste online studie- en carrièrekeuze netwerk in Nederland. Meer dan 250.000 scholieren, studenten en young professionals brengen wij samen met onderwijsinstellingen, werkgevers, branches en beroepen voor hun studiekeuze, carrièrekeuze en loopbaanoriëntatie.

Over de functie
Als Data Entry Medewerker werk je binnen het team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden van alle content op onze websites. Een belangrijk deel van onze content is informatie over zaken als onderwijsinstellingen, bachelors, masters en open dagen.

In deze functie houd je je bezig met het invoeren en bijhouden van gegevens hierover. Je verzamelt relevante informatie, controleert dit op volledigheid en juistheid, en voert het in binnen ons eigen CMS.

Wij vragen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Accuraatheid en discipline;
  • Een oog voor details;
  • Een groot concentratievermogen;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal;

Wij bieden een gezellige werkomgeving met leuke collega’s. De sfeer is collegiaal, informeel en er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mirjam Bergervoet op 071-581 55 81.

Je sollicitatie kun je per e-mail sturen aan: mmga@qompas.nl