Ben jij maatschappelijk betrokken, ambitieus en heb je affiniteit met consultancy? Word consultant bij SOLVE Consulting!


SOLVE Consulting biedt studenten de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen en leidt ze op tot sociaal bewuste young professionals. Je krijgt de mogelijkheid om in multidisciplinaire projectteams te werken aan praktische vraagstukken van onze opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen we samen met onze partners diverse trainingen & workshops. Hierin word je begeleid door experts vanuit de universiteit & het werkveld en word je onderdeel van een hechte SOLVE-community die je leert kennen tijdens de maandelijkse borrels. Bij SOLVE Consulting is elke studierichting gewild, zolang je als student nieuwsgierig, ambitieus, ondernemend, minimaal in het 2e jaar van je wo-studie bevindt en je een echte teamspeler bent.


Meer informatie kun je vinden op onze website en social media!


Ben je enthousiast om samen met een team consultants social impact te maken? Stuur dan een mail naar de desbetreffende stad met jouw CV, motivatie en cijferlijst (met GPA)!


Amsterdam: hr.amsterdam@solve-consulting.nl (solliciteren kan t/m 27 september 2020)
Rotterdam: hr.rotterdam@solve-consulting.nl (solliciteren kan t/m 20 september 2020)
Utrecht: hr.utrecht@solve-consulting.nl (solliciteren kan t/m 11 oktober)