Ben jij gedreven, analytisch en gefascineerd door complexe en veelzijdige projecten? Dan hebben wij een plek voor jou waarin jij jezelf voortdurend kan ontwikkelen en samen met onze klanten mooie projecten kan realiseren.

Wat houdt de baan in?
Als starter bij Critical Minds draai je mee op grote projecten bij onze klanten. Dit kunnen zowel projecten in de jachtbouw als ook in een van onze andere markten zoals de maritieme of bouwsector zijn. Afhankelijk van je voorkeur en een aantal andere factoren word je lid van een van onze marktteams. Binnen de teams delen wij kennis over onze opdrachten, onze valkuilen en onze uitdagingen. Zodat we elkaar kunnen versterken en je een steile persoonlijke groeicurve doormaakt.

Op jouw opdracht ondersteun jij projectteams door inzicht te geven in planning en voortgang van projecten. Door vlieguren te maken in een projectomgeving en samen te werken met andere Critical Minds ontwikkel jij jezelf tot bijvoorbeeld adviseur of projectleider. Op basis van jouw voorkeur en talenten bepaal jij jouw eigen pad binnen Critical Minds. Je begint met een inwerktraject van twee weken waarin je de basis van projectbeheersing en -management leert. In ons WISE trainingstraject krijg je gedurende je eerste twee jaar trainingen vele trainingen waarmee je jezelf ontwikkelt op meerdere vlakken: inhoudelijk, professioneel en persoonlijk. Als starter staat werken en leren centraal, daarnaast ondereem je stap voor stap meer mee aan Critical Minds. Dit doe je binnen een hecht team met veel passie voor persoonlijke ontwikkeling en complexe projecten.

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt een technische opleiding of veel affiniteit met techniek of de jachtbouw
 • Jij hebt positieve energie waarmee je anderen motiveert en verbindt;
 • Jij staat met twee benen op de grond en bent eerlijk;
 • Jij durft verantwoordelijkheid te nemen in complexe projecten;
 • Jij bent een echte levensgenieter;
 • Jij hebt een HBO/WO diploma.

Ontdek Critical Minds…
Critical Minds zijn elke dag bezig de doorlooptijd van projecten te verkorten, zodat deze steeds vaker op tijd worden opgeleverd. Iedereen in de organisatie komt zo op den duur beter in de ‘flow’ en werkt met meer plezier. Wij kennen de bouw-, maak-, jachtbouw-, offshore- en maritieme industrie. Daar verbinden we de kennis uit eerdere successen met nieuwe, innovatieve werkmethodes. Onze Critical Minds vliegen elk project aan met een slimme toolbox en een geheel eigen mentaliteit. Geen dikke rapporten vol management praat, maar concreet advies en handen uit de mouwen. Want we denken én we doen. We brengen de processen in kaart en werken samen met alle lagen van de organisatie aan verbeteringen. Die vervolgens worden geïmplementeerd. Critical Minds zitten vol energie: we zijn altijd op zoek naar ons volgende, schijnbaar onmogelijke project.

Wat krijg je van ons?
Een flinke dosis positiviteit met aandacht voor elkaar! En natuurlijk ook andere zaken, zoals:

 • Een uitdagende opdracht waarin je al je potentieel kwijt kan;
 • Een ontwikkeltraject om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden;
 • Een auto, zodat je elke locatie weet te bereiken. Meestal zit je namelijk niet direct naast een station. Groei je in ervaring, dan groei je in autoklasse;
 • 25 vakantiedagen per jaar die je van de nodige ontspanning moeten voorzien. Zo kun je weer met frisse energie starten;
 • Een bonusregeling. Je deelt mee in de winst op basis van jouw inzet van het afgelopen jaar;
 • Een laptop en een vergoeding voor jouw telefoon wordt geregeld, zodat je klaar bent voor elke opdracht;
 • Een pensioenregeling en collectiviteitsverzekering;
 • Fun factoren, zoals vrijdagmiddagborrels, wintersport met het team, jaarlijks een weekend weg, teamuitjes en spontane uitingen van gezelligheid.

Enthousiast geworden?
Wil jij onze opdrachtgevers én Critical Minds verder helpen met jouw kennis? Solliciteer dan direct!

Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met Vera de Jong.

Laura Brink - Talentmanager - recruiter bij Critical Minds
Laura Brink - Talentmanager
Stel je vraag via: