Ben jij degene die bruggen kan slaan tussen IT en Business? En sta jij open voor een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan voor het IT Business Program van Young Colfield bij ABN AMRO!

Het IT Business Program is een eenjarig programma voor gedreven, WO-afgestudeerde starters met een passie voor IT. We zoeken recent afgestudeerden (max. 2/3 jaar werkervaring) die de schakel willen zijn tussen IT en Business binnen een van de grootste banken van Nederland waar IT volop in ontwikkeling is.

Young Colfield
Het ontwikkelen van jouw talent staat bij Young Colfield centraal. Tijdens jouw traineeship wordt je begeleid door een talent manager van Young Colfield en volg je veel uitdagende trainingen om jou zoveel mogelijk te laten groeien. De trainingen volg je met jouw team bestaande uit 4-6 trainees, waarmee je veel kunt sparren over alle uitdagingen die je tegenkomt en ervaringen die je opdoet. Ook is er ruimte voor een aantal trainingen speciaal op maat en heb je gedurende dit eenjarig programma doorlopende coaching met je talent Manager.

ABN AMRO
Binnen ABN AMRO werk je als vast onderdeel van een scrum team aan uitdagende projecten en blijf je naar IT mogelijkheden zoeken binnen de bank. Elk scrum team werkt in korte sprints waarin het team gezamenlijk de taken kiest en deze verdeeld onder de teamleden. Het gehele team is hierin verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat, dus je werkt nauw samen met alle andere IT-experts. Elke ochtend begint de dag met een daily standup, zodat iedereen van elkaar op de hoogte is waaraan gewerkt wordt. Je rol binnen dit team kan variëren van developer of tester tot business analist. In elk van deze rollen kan je jouw talenten laten zien en kun je jezelf verder verdiepen in de rol die jou het meest aanspreekt. Er is dus van alles mogelijk: van diehard programmeren tot business analyse en van modelleren tot testing en data analyse.

De match met de afdeling waar je binnen ABN AMRO komt te werken wordt gemaakt aan de hand van jouw voorkeuren en interesses. Binnen ABN AMRO is er veel vrijheid om rond te kijken en te ontdekken. Als je na een tijd je verder wilt ontwikkelen in een ander team of op een andere afdeling, dan ga je samen met jouw begeleider vanuit ABN AMRO en Young Colfield op zoek naar een nieuwe, uitdagende plek. Jouw ontwikkeling staat hierin voorop! Nadat je dit uitdagende programma van 12 maanden doorlopen hebt, krijgt ABN AMRO de mogelijkheid jou een contract aan te bieden.

Met wat voor soort projecten houd ik mij dan bezig?
Voorbeelden van projecten zijn het implementeren van interfaces en datastromen tussen nieuwe tools en bestaande applicaties, het verbeteren van huidige IT processen in het kader van wet- & regelgeving of het implementeren van modellen die het gedrag van de klant kan voorspellen bij verschillende, ingewikkelde scenario’s.

En jij…?

  • hebt een afgeronde universitaire opleiding in Technische Bedrijfskunde, (Business Information Management, Finance, Informatica, Wiskunde, Econometrie of vergelijkbare (bèta) richtingen;
  • hebt ervaring met een of meerdere programmeertalen (bijv. Python, C#, Java), óf wilt hier maar al te graag in duiken. Ervaring hierin is zeker een pre, maar er is ook veel ruimte om dit te gaan leren;
  • bent analytisch zeer vaardig en kan je makkelijk in nieuwe informatie storten;
  • bent nieuwsgierig naar het ontdekken van jouw talenten en bereid om te reflecteren;
  • bent nauwkeurig, resultaatgericht, leergierig en een team player;

Dit programma biedt je de gouden combinatie van learning on the job in een dynamische corporate en coaching & training vanuit een kleine, informele organisatie. Is het ABN AMRO IT Business Program wat voor jou? Laten we kennis maken!

Qompas mag jou exlusief voodragen bij Young Colfield. Je cv en motivatiebrief kun je versturen naar Anne-Roos van Bourgondiën. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met Anne-Roos op via 06-13971569.