Het ABN AMRO IT Business Program is een trainee programma vanuit Young Colfield waarbij je wordt opgeleid om de behoeftes uit de business door te vertalen naar toepasbare IT-oplossingen.

Functie eisen: 

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in Technische Bedrijfskunde, (Business) Information Management, Finance, Informatica, Wiskunde, Econometrie of vergelijkbare (bèta) richtingen. Studie in een andere richting, maar wel affiniteit met IT en de financiële sector? Neem gerust contact op om te zien of dit programma wat voor jou is.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal zijn een must.
  • Je bent iemand die de inhoud induikt en processen analyseert.
  • Je hebt ervaring met programmeren of enorme drive om programmeren te leren.
  • Je bent nauwkeurig, scherp, leergierig en nieuwsgierig. 
  • Je staat open voor nieuwe manieren om verandering van de bank in te zetten (denk aan Agile, Scrum, etc.).

Wij zijn Young Colfield

Wij zijn Young Colfield. Flexibel, creatief en gebrand op succes. Onze helden zijn onze trainees. Stuk voor stuk slimmeriken met een gezonde ambitie en een prettige persoonlijkheid. Ze zitten doorgaans met z’n achten in een team en doorlopen samen het programma en de intervisie. Met die kennis op zak voeren ze prachtige projecten uit voor onze opdrachtgever

Programma 

Dit programma heeft per jaar meerdere startmomenten (zo’n 2 – 4x per jaar). Het is een éénjarig traineeship waarin je veel projectmatig zal gaan werken. Door de digitalisering van bankactiviteiten vormt IT steeds meer het kloppende hart van de bank en daar ga jij aan de slag. Je leert complexe bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van toepasbare IT-oplossingen.
Het grote doel is dat jij na een jaar uitstroomt als een doortastende IT development Engineer op een project wat jou past als een jas. Kortom, jij bent degene die de bruggen slaat tussen business en IT binnen een van de grootste banken van Nederland.

Qua projecten kun je onder andere denken aan;

  • Ontwikkelen, implementeren en testen van interaces en datastromen tussen applicaties;
  • Verbeteren van de huidige IT-processen, bijvoorbeeld in het kader van wet- & regelgeving;
  • In kaart brengen van klantwensen en het (door-)ontwikkelen van IT-oplossingen voor deze wensen;
  • Ontwikkelen en implementeren van modellen die het gedrag van klanten voorspelt bij ingewikkelde scenario's.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Qompas mag jou exlusief voodragen bij Young Colfield. Je cv en motivatiebrief kun je versturen naar Anne-Roos van Bourgondiën arb@qompas.nl. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met Anne-Roos op via 071-581 55 88.