Los jij graag lastige puzzels op?
En ben je een geboren probleemoplosser met een scherp analytisch vermogen? Dan ben je geknipt voor het Young Professional Program Advanced Analytics. Als je tenminste ook in een team wilt samenwerken, graag leert van anderen en goed kunt communiceren. Verder heb je een master in een exacte studie, zoals wiskunde, econometrie of natuurkunde.

Het ultieme doel van dit programma is om jezelf, de Rabobank en het vakgebied van datawetenschap en ‘advanced analytics’ beter te leren kennen. Tijdens de hele periode werk je in één team en bijt je je daarbinnen vast in complexe vraagstukken op het gebied van data.

Hoe start je?
Je start samen met drie andere deelnemers in april of oktober. Je werkt intensief samen aan algoritmen en datamodellen die onze bank sterk en solide maken. Dankzij het programma ontwikkel jij je tot een zelfstandig werkende quantitative professional. Natuurlijk krijg je daarbij goede begeleiding en de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen die passen bij wat jij wilt bereiken.

LET OP! Helaas is het niet meer mogelijk om te solliciteren voor de lichting met start oktober 2020. Eind dit jaar zullen wij de vacature weer openzetten voor start april 2021. Hou de site dus goed in de gaten!

Wil je meer informatie over dit programma? Neem dan contact op met Madelyne Janssen via Madelyne.Janssen@rabobank.nl