ReView your opportunities

De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je inhoudelijke kennis op je vakgebied, servicegerichtheid, manier van samenwerken en je slimme aanpak van complexe problemen heb je het voor het kiezen. Maar welk carrièrepad kies jij? Kom bij de Rabobank! Ons Young Professional Program Customer Due Diligence helpt je uit te blinken in je vak. Bij een bank die zich verantwoordelijk voelt voor de maatschappij en voor haar klanten. Een werkgever die ook jou alle ruimte biedt om op jouw manier het verschil te maken en de beste versie van jezelf te worden.

Customer Due Diligence staat vrij vertaald voor: ‘Ken je klant’. En dat is belangrijk, onze klanten kennen. Allereerst omdat we ze willen helpen om hun ambities te realiseren. Met adviezen en producten die goed aansluiten bij hun behoeften. Maar ook omdat we klanten en onszelf willen beschermen tegen integriteitsrisico’s. Denk daarbij aan risico’s als witwassen of terrorismefinanciering.

ReSet your perceptions

Het kan zijn dat je niet zo’n positief beeld hebt van het bankwezen en dat werken bij een bank daarom niet het eerste is waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag 1 impact kunt maken? Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Maar we nemen ook onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Dit doen we op 101 manieren. Heel concreet, zoals:

Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld – dat wij coöperatief dividend noemen – investeren we in verschillende lokale initiatieven.
Wij zijn betrokken bij onze omgeving en klanten, en steken regelmatig de handen uit de mouwen als vrijwilliger.
Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReThink the start of your career

Haal alles uit jezelf bij de Rabobank. Ons Young Professional Program Customer Due Diligence biedt jou de kans om jezelf in anderhalf jaar te ontwikkelen tot expert in Customer Due Diligence binnen de Rabobank. Samen met vijftien andere young professionals. Daarbij helpt een buddy je je eigen weg te vinden binnen de bank en bestaat jouw vangnet uit coaching door een talent manager en begeleiding door een mentor.

Je leert de CDD afdeling én Rabobank van binnen en buiten kennen door werkzaam te zijn op verschillende specialismes, zoals Complexe Klantgroepen, Sancties of FEC Signalen. Je doet grondig onderzoek naar klanten waarbij je bijvoorbeeld kijkt naar de bedrijfsstructuur, activiteiten en geldstromen. Daarnaast werk je een dagdeel in de week samen met de andere Young Professionals aan verschillende ‘business challenges’ of volg je samen diverse trainingen.

ReAct on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Daarom pas jij bij de Rabobank. Zeker als je ook nog eens kritisch adviserend, vasthoudend en gefocust bent, en het enthousiasme hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daarbovenop is het belangrijk dat je dit in je bagage hebt:

 • een afgeronde wo-opleiding bij de start van het programma. Bijvoorbeeld financieel-economisch, op het gebied van criminologie of juridisch;
 • ongeveer 0 à 2 jaar werkervaring.

Meld je nu aan voor het Young Professional Program Customer Due Diligence en versterk ons per 1 oktober!

ReCieve the best

De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen, en helpen we je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als Young Professional. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) ook rekenen op:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.700,- en € 3.850,-;
 • een 13de maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (8% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon-werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Let’s connect!

Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Young Professional? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Zeist.

Handig om te weten:

 • Solliciteren kan tot en met 11 augustus 2019. Reageer via de Solliciteer nu-button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Linda van Gogh, Recruiter, via 06 20 53 61 11 of Linda.van.Gogh@rabobank.nl.
 • Het recruitmentproces bestaat uit een online assessment, een interview en een eindselectiedag. De selectiedagen vinden plaats op 28 mei, 9 juli en 27 augustus.
 • Het Young Professional Program CDD start op 1 oktober. Hierbij behouden wij ons het recht voor om deze vacature eerder te sluiten op het moment dat wij voldoende kandidaten hebben voor ons programma.
 • De standplaats voor deze vacature is Zeist. We hebben een eigen, directe verbinding tussen het hoofdkantoor in Utrecht en het kantoor in Zeist waardoor je binnen 25 minuten in Zeist bent.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!
Linda van Gogh - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Linda van Gogh - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: