Persoonlijk en professioneel groeien én je vaardigheden in Customer Due Diligence ontwikkelen. Dat gaat helemaal lukken met het Young Professional Program CDD. Nog een pluspunt: na dit uitdagende programma kun je meteen aan de slag bij Rabobank. Bijvoorbeeld als Analist First Line Monitoring, CDD-analist of Analist Complexe Klantgroepen. Ben jij analytisch sterk, proactief en ondernemend? Dan is dit je kans.

Het doel van dit Young Professionals Program is helder: jouw carrière bij de Rabobank een kickstart geven en je opleiden tot een deskundige CDD-analist. Daarom steken we veel energie in je ontwikkeling en zorgen we dat je de bank en het vakgebied straks kent als je broekzak. Hoe? Door je veel samen te laten werken op diverse CDD-afdelingen binnen de bank.

Je start samen met negen andere CDD’ers in april 2021. Je vuurdoop is een intensieve eerste maand, waarin je veel leert en je ook al van je laat horen binnen de bank. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Geen zorgen, ook daarbij krijg je goede begeleiding en de mogelijkheid om trainingen te volgen die passen bij jouw doelen.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Simone Lasseur via Simone.Lasseur@rabobank.nl of 06 8248 3969.

Linda van Gogh - Corporate Recruiter Campus - recruiter bij Rabobank
Linda van Gogh - Corporate Recruiter Campus
Stel je vraag via: