Je wordt, afhankelijk van je startfunctie, in 12 tot 18 maanden opgeleid voor een loopbaan binnen één van de segmenten Particulieren, Bedrijven of Bedrijfsmanagement. Binnen welk segment je begint en in welke functie, is afhankelijk van je achtergrond en studie, je interesses en kwaliteiten. Je leert het vak bij een lokale Rabobank en werkt samen met andere trainees uit jouw groep aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen bereik je immers meer dan alleen.

Programma’s
Het traineeship is een maatwerk talentontwikkelprogramma, voorheen ‘Rabobank TOPtalent’, dat jou de mogelijkheid biedt om je zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak versneld te ontwikkelen tot een waardevolle kracht binnen de Rabobank organisatie.

Voor wie?
Je bent een (pas) afgestudeerde HBO- of WO-er met 0-5 jaar werkervaring. Je bent een talent met een unieke persoonlijkheid, breed georiënteerd en ondernemend. Dit blijkt onder andere uit je sociale, sportieve en/of maatschappelijke nevenactiviteiten. Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening, hebt lef, durft jezelf te onderscheiden en wilt het maximale uit jezelf halen. Je ideeën weet je overtuigend en inspirerend over te brengen. Daarnaast heb je, net als de Rabobank, de ambitie om vernieuwend te zijn en een bepalende en verbindende rol te spelen in onze veranderende maatschappij. Als je voldoet aan het geschetste profiel en onze coöperatieve opvattingen deelt, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Jouw ontwikkeling
De Rabobank investeert graag in jouw ontwikkeling. Met vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen (traject ‘Vakmanschap’). En een maatwerktraject op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling (‘Meesterschap’). De beste opleiding is echter de dagelijkse praktijk waarin je de opgedane kennis, vaardigheden en inzichten toepast in je eigen werk. Daarnaast loop je tijdens stages mee met collega’s van andere afdelingen. Je leert de lokale Rabobank zo goed en snel kennen.

Solliciteren
Je solliciteert specifiek voor een traineeship in één van de deelnemende regio’s (in 2014 in Midden-Holland en Zuidwest-Nederland). Je kiest voor de regio waar je al woont of waar je bereid bent naartoe te verhuizen. Overtuig ons in je sollicitatie dat jij het verschil gaat maken binnen de lokale Rabobanken. Hoe je dat doet, laten we aan je eigen creativiteit over. Graag ontvangen we in ieder geval een motivatiebrief met jouw cv. Dit springt er uit, mede door je nevenactiviteiten waardoor jij je naast je studie verder hebt kunnen vormen. Maar nog belangrijker is de persoon achter het cv. Ben jij het talent dat zijn eigen en onze ambities vormgeeft? Reageren is vooruitzien!

In het kort

  • Werken in de regio van jouw keuze
  • Volop doorgroeimogelijkheden en carrièrekansen binnen de Rabobank organisatie
  • Persoonlijke ontwikkeling en intensieve begeleiding door eigen mentor
  • Opleidingstraject grotendeels op jou afgestemd
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief

Start jouw sollicitatie
Hou de Qompas site in de gaten voor nieuwe deadlines!