Deze kans komt niet zo vaak voorbij. Er komt een opleidingsplek vrij als junior accountspecialist bij FrieslandCampina in Leeuwarden! FrieslandCampina en Randstad werken al vele jaren intensief met elkaar samen. Een grote klant waar meerdere collega’s van Randstad werken en dé ideale plek om het vak van accountspecialist te leren.
Wij zoeken iemand die we alle kneepjes van dit mooie vak kunnen gaan bijbrengen en zodra jij er klaar voor bent ga je bij nieuwe klanten in regio Heerenveen / Zwolle aan de slag.


de functie van account specialist
Als accountspecialist heb je verschillende rollen zoals adviseur en werkgever. Tussen die rollen wissel je continu. Voor je flexwerkers regel jij alles op HR-gebied en beantwoord jij de vragen die ze hebben over bijvoorbeeld verlof, ziekteverzuim en de CAO.
Je maakt wekelijks de planning die je ook communiceert naar je medewerkers. Elke dag gebeuren er dingen die invloed hebben op jouw planning en daardoor wijzigt deze constant. Jij bent in de lead om je medewerkers op tijd te informeren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. De ene keer is er iemand ziek die vervangen moet worden en de andere keer is er een extra klantvraag waardoor je snel moet opschalen. Jij vindt het iedere keer weer een uitdaging om die planning 100% te voorzien.
Met je klant ben je op strategisch niveau in gesprek. Dat gaat niet alleen over nieuwe vacatures, maar bijvoorbeeld ook over opleiding van de flexwerkers en de ontwikkelingen in de markt. Jij denkt mee in vraagstukken op HR gebied.


over jou
‘Jij regelt het wel’, als die woorden op jou van toepassing zijn, dan zou dit een mooie plek voor jou kunnen zijn! Je moet een kei zijn in plannen, organiseren en prioriteren van jouw agenda en je beschikt over een flinke dosis ondernemerschap.
Je staat stevig in je (werk-)schoenen en kunt goed omgaan met een wisselende werkdruk. Jouw instelling is altijd positief en je bent iemand die niet afwacht, maar pro-actief handelt. Je durft richting je klant en je flexwerker ook de kritische vragen te stellen. En je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus: van flexwerker tot supervisor, van HR-manager tot productieleider.
Ook ben je in het bezit van een hbo diploma en hebt enige ervaring in een commerciële werkomgeving, dit mag ook een bijbaan of stage zijn.


waarom Randstad?
Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een loopbaan. Er zijn volop mogelijkheden voor jou als accountspecialist. Leuk weetje: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.


dit bieden we jou
Wij bieden je een mooie baan bij de grootste HR dienstverlener ter wereld, waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Samengevat bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een jaarcontract bij start en prima salaris tussen de 2.100 en 2.350 bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw werkervaring);
  • een uitgebreid inwerktraject (intern maar ook extern) waar je alle kneepjes van het vak leert en uitgebreid kennis maakt met Randstad als werkgever;
  • laptop, telefoon die je ook privé mag gebruiken en prima reiskostenvergoeding;
  • ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen of de aanschaf van bijv. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
  • interessante bonussen én de mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke out performance bonus te behalen.

word onze nieuwe collega!
Ben jij enthousiast? Verwacht jij goed te passen op deze uitdagende rol van junior accountspecialist en kies je voor Randstad? Solliciteer dan direct via onze website. Heb je eerst nog wat vragen, neem dan contact op met mij: Johanna Hutte, Talent Acquisition Specialist, 06 107 249 67 of via johanna.hutte@randstadgroep.nl.