Ben jij druk opzoek naar een stage voor in 2021 en wil jij je verder ontwikkelen in je communicatieve vaardigheden? Ben je iemand die snel kan schakelen en van aanpakken weet. Lees dan snel verder want dan zijn wij opzoek naar jou!

Vanaf februari 2021 kun je als stagiaire het team van Randstad Zorg versterken. Je kunt kiezen uit een recruitment stage / een stage als intercedent. Op beide manieren kun je jouw steentje bijdragen aan het team in Noordoost. Onder begeleiding van een senior intercedent/senior recruiter kun jij alles uit je stage halen!

hoe ziet jouw dag eruit?
Bij Randstad zorg start je jouw stage op het gebied van recruitment. Je start de dag met een kop koffie/thee en het openen van je laptop. Vanaf dan ben je de hele dag druk bezig met het vinden van de beste kandidaat voor onze zorgklanten. Je wordt betrokken in het hele proces, van het binnenkomen van een kandidaat tot het schrijven van een goed vacaturetekst. Aansluitend kun je aan de slag met andere facetten van het vakgebied intercedent.

Dit houdt in dat je mee mag naar klantgesprekken, contractbesprekingen en leerlingen in de zorg. Je krijgt veel vrijheid om de geleerde theorie in de praktijk te gaan brengen. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd, geef vooral aan waar jij meer over wilt leren of weten. Binnen het team kun je veel leren bij onze jobcoach, planners of de intercedent over klantcontact, beloning, ziekteverzuim, ontwikkelingsmogelijkheden en nog veel meer. Na een aantal weken is het ook mogelijk om je hier meer in te verdiepen.

wat bieden wij

  • werkervaring;
  • gezellig senior team;
  • het vergroten van je netwerk;
  • stage vergoeding van 350 euro per maand + reiskostenvergoeding;
  • de ruimte om met je opdracht voor school aan de slag te gaat.

wat vragen wij

  • je doet een HBO/WO studie;
  • je bent communicatief vaardig en kan goed initiatief nemen;
  • je zoek een stageplek voor minimaal 3 dagen per week van februari tot september.
  • Je zit (naar verwachting) twee tot drie dagen per week in Heerenveen, maar het kan ook zo zijn dat je voor een intake een dag in Groningen of Leeuwarden bent. Vervoer regelen wij voor jou, of je reist met het OV. Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je de ruimte om met je schoolopdracht aan de slag te gaan. Met de huidige COVID-maatregelen kan het zijn dat je regelmatig vanuit huis werkt.

wat kun je na je stage
Na je stage ben je helemaal ondergedompeld in Randstad. Jij weet de geschikte kandidaat te selecteren tussen alle sollicitanten die je binnenkrijgt en jij weet precies welke vragen je aan grote zorgklanten moet stellen. Doordat je met een ervaren team werkt weet je slim gebruik te maken van alle tips en tricks die je om je heen hoort. Daarnaast weet je hoe je omgaat met verschillende jobboards en social media om de juiste kandidaat te vinden. Last but not least ben je ster in het interviewen van mensen en kun je door het stellen van de juiste vragen iemand echt beter leren kennen.

Kortom vind je de recruitment een interessante sector en wil je ervaring opdoen in bij de nummer 1 in HR dienstverlening van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ben je na het lezen van de vacature nog steeds enthousiast? Dan ontvang ik graag van jou een CV en motivatie. Je kunt deze sturen naar anja.hektor@nl.randstad.com of bellen naar 0683237096. Mogelijk drink je vanaf september dat kopje koffie samen met het Randstad Zorg team.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

contact
Anja Hektor
anja.hektor@nl.randstad.com
0683237096