Inloggen Nog geen account?
Vul s.v.p beide velden in.

Qompas Persoonlijkheid Analyse (QPA)

Qompas Persoonlijkheid Analyse (QPA)
Start de Qompas Persoonlijkheid Analyse (QPA)
Inleiding

Werkgevers zijn altijd op zoek naar mensen die optimale prestaties leveren en zorgen voor de beste resultaten. Naast intelligentietests om jouw denkvermogen te testen, bestaan er ook tests om jouw persoonlijkheid te meten. Hierbij gaat het om het kennen, herkennen en hanteren van jouw eigen en andermans emoties en karaktereigenschappen.

De Qompas Persoonlijkheid Analyse (QPA) geeft inzicht in wat voor soort persoon je bent. Jouw toekomstige werkgever wil weten welk karakteristieke gedrag je vertoont en in welke mate dit aansluit op de gestelde functie-eisen. Een persoonlijkheidsvragenlijst is een hulpmiddel om de informatie die je over jezelf geeft op een systematische en betrouwbare manier te verzamelen. Voor een dergelijke test hoef je niet te oefenen. Wel is het zaak aan veel positieve voorbeelden te denken wanneer je de vragen beantwoordt. De persoonlijkheidstest kent geen goede of foute antwoorden, wel moeten de antwoorden eerlijk zijn.

De Qompas Persoonlijkheid Analyse bestaat uit 50 stellingen waarbij je op een schaal van 1 tot 10 kan kiezen uit twee uitersten. Je eerste spontane reactie is doorgaans het meest accuraat. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten.