Wist je dat ...

  • Randstad is ontstaan vanuit de scriptie van onze oprichter
  • Randstad zit wereldwijd in 39 landen
  • Elke dag werken er 700.000 talenten via Randstad
  • 36% van de werkenden is jonger dan 25 jaar
  • 50% van de top is vrouw
4.500
36 jaar
Onbekend
Diemen

Over Randstad Groep Nederland.

Als grootste HR-dienstverlener brengen we al meer dan 60 jaar mens en werk samen, ook internationaal. Zo zijn wij met onze dienstverlening wereldwijd van groot maatschappelijk belang. Bij Randstad Groep Nederland, met de labels Randstad, Tempo Team en Yacht, sta je midden in de maatschappij. Hier werk je samen met honderden organisaties door het hele land, en in alle vakgebieden. Hierdoor weten we als geen ander wat de 'wereld van werk' nodig heeft, hoe we verbindingen leggen en hoe we uitdagingen samen aangaan. Samen bouwen we aan de toekomst van werk en groei jij uit tot je beste zelf!

Werken bij Randstad Groep betekent werken in een grote organisatie met meer dan 4.500 collega's. En toch sta jij centraal. Met een energieke drive, met transparantie en met focus op vooruitgang. Ook dat is mogelijk binnen Randstad Groep Nederland: ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt. Oftewel je beste zelf zijn en worden. Human forward.

geschiedenis.

In 1960 bracht Frits Goldschmeding, de oprichter van Randstad, de eerste uitzendkracht op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er persoonlijke voor dat ze op tijd zou komen op de juiste werkplek. De fiets staat dan ook nog steeds symbool binnen onze organisatie. En de persoonlijke touch om uiteindelijk werk en mens zo goed mogelijk met elkaar te verbinden, zit nog steeds in de bloedbanen van Randstad.

cultuur.

Binnen Randstad Groep Nederland hebben we ook onze eigen medewerkers hoog in het vaandel. De cultuur is open, toegankelijk en behulpzaam. Een mensgerichte organisatie waar we streven naar perfectie, maar altijd met een lach. Naast werk zijn er ook veel leuke activiteiten die worden georganiseerd. Voor de organisatie, het team of vanuit Randstad YOUNG, zoals een college tour, sportactiviteiten, skivakantie en feesten.

missie en visie.

Randstad streeft ernaar om in 2030 wereldwijd voor 500 miljoen mensen van betekenis te zijn op het gebied van werk. Hierbij staat goed geregeld werk, voor iedereen, centraal.

De wereld van werk is volop in beweging en de grote trends zien we overal om ons heen: vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Dit betekent dat de behoefte en verschillende oplossingen voor werken toenemen. Dit geldt voor praktisch en theoretisch opgeleiden, tijdelijk en vaste banen, grote en kleine bedrijven. De markt voor HR-dienstverlening blijft daarom op lange termijn ook sterk groeien.

carrièremogelijkheden.
Binnen ons bedrijf kun je zowel verticaal groeien als van junior naar bijvoorbeeld manager, als horizontaal groeien en jezelf wegwijs maken in een specialisme zoals HR, Marketing, IT of Finance. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en webinars. Randstad is onderdeel van de Randstad Groep Nederland, waar ook de bedrijven Tempo-Team, Yacht en BMC vallen. Wij stimuleren dan ook interne doorstroom naar deze bedrijven. Jij staat aan het roer van jouw carrière.

traineeships.
Je beste zelf worden én anderen daarbij helpen: daar draait het om bij de traineeships van Randstad. Met onze 2,5 jaar durende opleidingsprogramma’s geef je jouw carrière een vliegende start. En die kan er op allerlei manieren uitzien, want elke trainee is anders. Tijdens de traineeships van Randstad vervul je in 2,5 jaar tijd verschillende rollen in de organisatie. Hierbij word je begeleid door meerdere professionals, zodat je alle ruimte krijgt om de beste versie van jezelf te worden. In je vakgebied én als persoon. Als je het traineeship hebt afgerond ben je klaar om aan de slag te gaan in een leidinggevende functie.

lees verder
Wil je meer weten over Randstad Groep Nederland B.V.? Bekijk dan de social media kanalen:

Een vraag over deze werkgever?

Willemijn Schroten - Campus Recruiter

Campus Recruiter

Stel een vraag