350
Onbekend
Onbekend
De Meern

Over Fujitsu
Fujitsu is een wereldwijde organisatie met meer dan 150.000 medewerkers in 100 landen. De knapste koppen op het vlak van IT services en oplossingen werken bij ons en als jij kiest voor een carrière bij Fujitsu, maak je direct kennis met een divers gezelschap van gedreven professionals die allen graag hun kennis aan jou overdragen. Hierdoor blijf jij je binnen je loopbaan continu verder ontwikkelen. Wij geloven dat mensen het verschil maken binnen Fujitsu en bieden dan ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden waaruit deze waardering voor onze mensen blijkt. Daarnaast kom je te werken voor een werkgever die ook dit jaar weer (voor de 9e keer op rij!) het predicaat Top Employer mag dragen!

Bij Fujitsu ontwikkelen we ‘next generation’ oplossingen die de dagelijkse werkzaamheden bij bedrijven ondersteunen en een positieve invloed hebben op onze samenleving. Wij noemen dat Human Centric IT. We zijn ervan overtuigd dat technologie invloed heeft op de manier waarop men reist, energie opwekt en waarop kennis wordt overgedragen. Wil je werken bij een bedrijf waarbij het doen van de juiste dingen voorop staat en bijdraagt aan een samenleving waar de mens centraal staat? Laat je dan inspireren bij Fujitsu!

Bij Fujitsu streven we ernaar een bedrijf te zijn, met een diverse en inclusieve cultuur die de maatschappij weerspiegelt en waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn. We juichen onze onderlinge verschillen toe en dragen er zorg voor dat iedereen succesvol kan zijn, ongeacht eenieders persoonlijke identiteit, seksuele geaardheid, genderidentiteit, ras, etniciteit, gezondheid, handicap, leeftijd en meer.

Het Graduate Programma
Het Graduate programma is de ideale start van jouw carrière! Jouw carrière bij Fujitsu en binnen de fast-moving wereld van IT.
En dus bieden we je graag volop mogelijkheden om jezelf optimaal te ontwikkelen! Zo bieden we in het Graduate programma persoonlijke ontwikkeling trainingen, coaching en leiderschapscursussen. Daarnaast bouw je gerichte expertise op door middel van seminars en meetings, plús een internationaal netwerk. Afhankelijk van welke rol je bij Fujitsu komt vervullen zijn ook gerichte wak-inhoudelijke trainingen mogelijk, en de mogelijkheid om je te certificeren.
Uiteraard stemmen we jouw specifieke opleidingsplan samen op en word je door ervaren collega’s begeleid. Alles is mogelijk bij Fujitsu, als je er zelf voor gaat!

Wat wij bieden
Als je onze collega wordt, kom je te werken in een dynamische, energieke en vrolijke omgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel op persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen.
Wij bieden je een uitdagende werkplek in een grote, internationale organisatie met een local flavour. Daarnaast krijg je natuurlijk een mooi startsalaris, vakantiegeld en vakantiedagen, een laptop van de zaak en kun je een lease auto rijden. Ook bieden we korting op je sportschoolabonnement en een aantal andere leuke extra’s.

Jouw profiel
Je staat op het punt (of hebt reeds) je HBO of WO- opleiding af te ronden in de richting die het beste bij de vacature past. Ook andere studierichtingen zijn trouwens welkom, mits je over affiniteit met IT beschikt. Je bent beschikbaar vanaf september 2021 want dan start ons Graduate programma. Je bent initiatiefrijk, ambitieus en je hebt een zekere mate van zelfstandigheid. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Omdat wij een internationaal bedrijf zijn, gaat veel communicatie in het Engels. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is dan ook een vereiste.

Kom bij ons werken, en Shape your World!
Alle vacatures, inclusief de Graduate vacatures vind je hier

lees verder
Wil je meer weten over Fujitsu? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd

Ontmoet jouw toekomstige collega's