32
Onbekend
Onbekend
Kamerik

Resultaat gedreven
Critical Minds helpt projecten en organisaties structureel te verbeteren om verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie tegen te gaan. Met onze werkmethodes gaan we samen met organisaties op zoek naar de knelpunten in een keten en lossen deze samen op. We zetten de mensen centraal en zorgen dat inzichten en belangen vanaf de start met elkaar worden gedeeld. Samen ontwikkelen we een oplossing die resulteert in een eindresultaat waar iedereen trots op is. Het is onze expertise om processen te optimaliseren, veranderingen door te voeren en verspilling tegen te gaan.


Wat hebben wij bereikt:
Gemiddeld realiseren wij maar liefst vijftien procent minder doorlooptijd bij projecten in verschillende branches.
Door resources te verduurzamen, besparen wij gemiddeld 1 miljoen euro bij onze klanten.
Wij blinken uit in het creëren van draagvlak, bouwen aan een gezamenlijke verantwoordelijkheid en zorgen voor meer werkplezier.
Door ons in huis te halen, ontstaat er een optimale manier van werken, waarbij verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie verleden tijd is.

Wat we doen

  • Business Technology
  • Projectbeheersing
  • Organisatie ontwikkeling
  • LEAN
  • Duurzame innovatie

Vestigingen
Critical Minds is gevestigd in het kleine dorpje Kamerik in de buurt van Woerden. Ons kantoor is een oud gemeentehuis omringd door groen. Daarnaast heeft Critical Minds een vestiging in Zuid-Afrika in de stad Durban.

Werknemers
Ons team bestaat uit 31 Critical Minds. Iedere Critical Mind brengt weer iets anders mee naar zijn of haar opdrachtgever. Anders gezegd: talent, ervaring en persoonlijke klik bepalen uiteindelijk wie bij jou terecht komt. En of het één Critical Mind is of een team van Critical Minds. Wij vervullen hierin verschillende rollen bij de opdrachtgever. Zo worden Critical Minds ingezet als interimmer, als adviseur en/of als trainer. Onze gemene deler is dat we allemaal veel plezier hebben in ons werk. En, vooruit, we houden van een goede vrijdagmiddagborrel.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Kom jij ons team versterken?

Via onze website criticalminds.nl kun je solliciteren voor de inhousemiddag of direct voor onze openstaande vacatures.

 

lees verder
Wil je meer weten over Critical Minds? Bekijk dan de social media kanalen:

Een vraag over deze werkgever?

Fabienne van Tol

Recruiter

Stel een vraag