Wist je dat ...

  • we één van de grootste vermogensbeheerders en pensioenuitvoeringsorganisatie ter wereld zijn.
  • we met een beheerd vermogen van € 220 miljard één van ’s werelds grootse vermogensbeheerders zijn.
  • we 1500 medewerkers in dienst hebben.
1.500
45 jaar
€ 3.200,-
Zeist

Wij zijn PGGM. Een vaste waarde in zorg en welzijn. We zetten ons in voor een betaalbaar, goed en duurzaam pensioen voor pensioenfondsen - onze opdrachtgevers - en hun deelnemers. Daarnaast dragen we bij aan een leefbare wereld, gezond werken en vitaal ouder worden.

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en advisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 220 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Wij willen laten zien dat financieel en maatschappelijk rendement samengaan. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. What’s in it for you? Voor academisch toptalenten bieden we zowel traineeships, leerzame stages en uitdagende startersfuncties aan.

lees verder
Wil je meer weten over PGGM? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Meryem el Ajjouri

Campus Recruiter

Stel een vraag