Wist je dat ...

  • TBI staat voor Techniek, Bouw & ontwikkeling en Infra?
  • onze groep bestaat uit 19 zelfstandige ondernemingen?
  • wij steward-owned zijn? Dat is vrij uniek in onze sector en heeft veel voordelen voor onze collega's!
  • we met onze TBI acdmy beschikken over uiteenlopende opleidingsprogramma's en trainingen?
  • we investeren in het behoud van cultureel erfgoed?
6.200
Onbekend
Onbekend
Rotterdam

Maak jouw toekomst bij TBI
Bij TBI zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwikkelen, bouwen, installeren en aanleggen bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Met onze negentien zelfstandige ondernemingen zijn we een wendbare netwerkorganisatie. Ieder met zijn eigen vakmanschap en cultuur. Een hechte familie waarin we veel samenwerken, maar ook eigen projecten uitvoeren. We hebben alles in huis: techniek, bouw, ontwikkeling en infra. Daardoor kunnen we projecten aannemen die regelmatige de landelijke kranten halen. Je kent ons, of één van onze ondernemingen, mogelijk van de aanleg van de nieuwe A16 bij Rotterdam, de restauratie van de Domtoren of de bouw van HAUT.

Hart voor de maatschappij
TBI is niet beursgenoteerd. We worden dus ook niet geregeerd door de aandeelhouderswaan van de dag. We hebben één aandeelhouder en dat is een stichting, die het beste met ons land en de samenleving voor heeft. Zo kunnen we ons richten op de lange termijn, met bijzondere initiatieven voor de samenleving en onze eigen mensen. Bijvoorbeeld met een studiefonds voor kinderen van medewerkers in vaste dienst en het behoud van cultureel erfgoed.

Het TBI traineeship
Wil je meebouwen aan de toekomst van Nederland en tegelijk jouw toekomst een flitsende start geven? Kies dan voor ons tweejarig management traineeship. Dat kan in 3 richtingen: technisch, financieel, en contractmanagement. In drie periodes van acht maanden ga je aan de slag bij topondernemingen in de techniek, bouw en/of infra. Elke keer bij een andere TBI-onderneming en in een andere functie. Zo ervaar je welke branche en welke positie jouw hart sneller doen kloppen.

Starter of stagiair?
Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Grote kans dat jij door onze veelzijdigheid ook jouw droombaan bij een van onze ondernemingen vindt.

lees verder

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Claudia Ritmeester

Recruiter

Stel een vraag