Wist je dat ...

  • wij onze eigen interne sportschool hebben met begeleiding
  • wij onze eigen keuken hebben waar zij ontbijt, lunch en avondmaaltijden voor de collega's voorbereiden
  • honden op ons kantoor welkom zijn
930
30 jaar
Onbekend
Amsterdam

De schouders eronder zetten en de beste zorgsoftware ontwikkelen. Met die spirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Die no-nonsense mentaliteit is jaren later nog steeds de spil van ons bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want de Mulders werken inmiddels met honderden ‘Chippies’ samen aan betere zorg.

Al deze talenten en ervaren routiniers krijgen de ruimte om zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om eigen ideeën uit te werken. Die vrijheid geldt óók voor activiteiten met collega’s. Heb je een leuk idee voor een teamuitje of een evenement? Kom maar op! Want zo hard als er wordt gewerkt, zo hard wordt er ook gelachen.

Wat is typisch ChipSoft? Medisch specialisten de fijne kneepjes van onze software bijbrengen. Een oplossing ontwikkelen die de patiëntlogistiek in alle ziekenhuizen met HiX optimaliseert. Maar ook: samen lunchen en spelen met de hond van de directeur. Alles met een gezamenlijk doel: samen, in een goede sfeer, zorgen voor betere zorg. Met ICT-oplossingen waar patiënten, artsen en verpleegkundigen écht iets aan hebben. Doe je mee?

lees verder