55
Onbekend
Onbekend
Amsterdam

Wat doet Skyscrapers? Een eerste baan is niet gemakkelijk. Voor de meeste starters is het de grootste transitie tot nu toe. Skyscrapers is er om jou te helpen met een vliegende start van je carrière. Om samen met jou dé basis te leggen waarop je de rest van je leven kunt bouwen. Je volgt een uitgebreid ontwikkelprogramma met een eigen coach, en start tegelijkertijd bij een betrokken organisatie - in en rondom de Randstad. Jouw groei staat hierin centraal. En na afloop? Dan schat jij jezelf op waarde en durf jij iedere uitdaging aan.

Wat kan je verwachten van het traineeship?
Klinkt dit als iets voor jou? Laat mij je wat meer vertellen over de inhoud van het Skyscrapers traineeship.

We bieden je een uniek ontwikkelprogramma aan van 12 tot 18 maanden. In dit ontwikkelprogramma perfectioneer jij 4 essentiële skills die jouw carrière altijd vooruit helpen - ongeacht wat je hierna gaat doen. En als trainee bij Skyscrapers krijg je tientallen sessies met je persoonlijke coach zodat je zo licht als een veertje bent en blijft.

Wat voor werk hebben de trainees?

Tijdens je traineeship ga je in-house aan de slag bij slechts één opdrachtgever, meestal in de (semi-)publieke sector. Hierdoor bouw je een duurzame band op. En dat blijkt; 81% van onze trainees treden na afloop bij hun opdrachtgever in dienst. De Skyscrapers werken meestal in beleid, digitalisering, data, business consultancy, projectmanagement, HR of Marketing & Communicatie. Ze zijn binnen gemeenten ook te vinden binnen het ruimtelijk domein, sociaal domein en bedrijfsvoering.

Tot slot is er de community van Skyscrapers waarmee je borrelt, evenementen/acties organiseert, en andere activiteiten doet. We zijn een actieve en veelzijdige groep waarin je relaties en vrienden voor het leven maakt.

Wil je meer informatie?
Op de website, in de brochure en tijdens de Meet & Greet krijg jij een uitgebreid beeld van wat jou te wachten kan staan.

lees verder
Wil je meer weten over Skyscrapers? Bekijk dan de social media kanalen: