825
Onbekend
Onbekend
Arnhem

Wij zijn EIFFEL. Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy. In compacte teams helpen wij organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren op het gebied van Legal, Finance, Proces en Data. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren.

Het Accelerator Program
Afgestudeerd, en nu? De wereld ligt aan je voeten, maar waar begin je? Bij het ontdekken van jouw talent! Met ons tweejarig traineeship genaamd ‘Het Accelerator Program’ bieden wij jou de aanmoediging, coaching en tooling die jij nodig hebt om jouw talent te ontdekken, ontwikkelen en stap voor stap uit te bouwen. Het Accelerator Program loopt parallel aan de projecten bij de klant. Die combinatie tussen theorie en praktijk biedt jou de perfecte omstandigheden om jouw kennis en skills verder te finetunen en binnen no-time alle hoeken van jouw vakgebied te leren kennen. Ideaal dus als je net bent afgestudeerd. Naast het Accelerator Program bieden ook we vakspecialistische traineeships aan die je in combinatie met het Accelerator Program kan volgen, zoals ons Legal Tech Program of Energie & Transitie traineeship. Kortom: een kickstart van jouw carrière!

Onze community
Hoe het is om te werken bij EIFFEL? Onze community is groot, maar hecht. Het is een netwerk van teams waarin alle disciplines en expertises samenkomen. En waar we aandacht hebben voor elkaar, want werken is een lifestyle en bepalend voor jouw geluk. Daarom voelt ons kantoor als een clubhuis. We werken er keihard om samen aan de top te blijven en nog harder vieren we er onze successen met gave activiteiten, zoals ons eigen EIFFEL-festival.

Verliefd op topsport
EIFFEL heeft al jaren een warme band met topsport. Een waardevolle inspiratiebron voor ons, want nergens anders is zo zichtbaar dat lef buiten de gebaande paden wordt beloond. Werk je bij EIFFEL, dan kan het zomaar zijn dat je Pieter van den Hoogenband tegenkomt bij het koffiezetapparaat. Of dat Kiran Badloe je leert windsurfen tijdens een clinic vanuit ons vitaliteitsprogramma. We hebben namelijk een indrukwekkend team aan topsporters om ons heen verzamelend. Een win-win partnership: wij begeleiden ze met hun maatschappelijke carrière en zij inspireren onze ruim 800 Eiffelaars onder andere met 1-op-1 coaching en inspiratiesessies.

lees verder
Wil je meer weten over EIFFEL? Bekijk dan de social media kanalen: