500
Onbekend
Onbekend
Veenendaal

Betrouwbare maatwerksoftware
Maatwerksoftware bouwen waar miljoenen mensen dagelijks gebruik van maken. Dat is ons werk. Voor grote gerenommeerde klanten in Nederland en België. Betrouwbaar, schaalbaar en onderhoudbaar. Wij gaan voor software oplossingen van zeer hoge kwaliteit. Binnen de afgesproken tijd en het budget.

Door samen continu te vernieuwen helpen we klanten en de wereld significant vooruit. We vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Een loopbaan bij Info Support biedt garantie voor een succesvolle IT-carrière en werken aan uitdagende projecten bij top 500 bedrijven als NS, Enexis, RDW.

Onze ambitie en drive maakt ons vastberaden om topkwaliteit te leveren en voorop te lopen. Daarom borgen wij nieuwe technologische ontwikkelingen en de toepasbaarheid ervan. En daar profiteer jij van. Je kunt je in een vroeg stadium verdiepen in de technologische mogelijkheden van de toekomst.

Kom afstuderen of start je carrière in ons IT Top Traineeship
Tijdens je IT-studie maak je grote stappen. En de wereld wordt elke dag duurzamer, slimmer en sneller. Daarin speelt software-ontwikkeling een leidende rol. Als afstudeerder word je bij Info Support opgenomen in één van onze klantgerichte units tijdens het uitvoeren van je afstudeeropdracht of Master Thesis. Zo krijg je direct een goed beeld van de ontwikkelingen binnen onze projecten. Omdat veel van onze ongeveer 50 IT-afstudeeropdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je uitvoert veel toegevoegde waarde.

Start je (vervolgens) je carrière bij Info Support, dan volg je eerst een ontwikkeltraject in ons eigen kenniscentrum. Dit kerntraject van 4 tot 6 weken bestaat voornamelijk uit vaktechnische trainingen. Hierna word je opgenomen in een van onze projectteams en ga je aan de slag bij een van onze klanten. Terwijl je volop praktijkervaring opdoet volg je samen met gelijkgestemden aanvullende vaktechnische trainingen. Er is ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en social skills. Oud-deelnemers beschouwen het ontwikkeltraject als een hele waardevolle en vooral leerzame tijd waarin je groeit als professional. Je wordt bewuster van je omgeving en je toegevoegde waarde.

lees verder
Wil je meer weten over Info Support? Bekijk dan de social media kanalen: