Wist je dat ...

  • In de 2 jaar dat jouw traineeship duurt je 3 opdrachten krijgt. De eerste kiezen wij, de volgende 2 bepaal je zelf in overleg.
  • een normale werkweek 36 uur is?
  • Je altijd vrij kan reizen met een NS-Business Card , ook in het weekend!
  • Station Delft Campus het eerste energieneutrale station van Nederland is?
5.000
45 jaar
€ 3.599,-
Utrecht

Word onderdeel van de oplossing. Je carrière begint bij ProRail
Stilstand is achteruitgang. Daarom gaan wij graag vooruit. Net als jij. Samen doen we er alles aan om Nederland in beweging te houden. We omarmen verandering en vernieuwing en gaan kleine én grote uitdagingen niet uit de weg. Dit doen we in een duurzame werkomgeving, die stimuleert, inspireert en uitdaagt. Een baan is immers zoveel meer dan werk en salaris. Het is jouw bijdrage aan de samenleving. Die bijdrage kun jij bij ProRail leveren. Of je nu het treinverkeer in goede banen leidt, bouwprojecten begeleidt, IT-oplossingen verzint of communicatieadvies geeft. Ben jij klaar om elke dag vooruit te gaan?

Bij de naam ProRail denken veel mensen al snel alleen aan treinen. Toch zit het net even anders: we beheren, onderhouden, vernieuwen en verbeteren het spoorwegnet in Nederland. Belangrijk werk, want dagelijks vertrouwen miljoenen mensen op een goed en veilig spoor. Om naar hun werk te gaan, familie en vrienden te bezoeken, eropuit te trekken of juist thuis te komen. En het aantal treinreizigers groeit met de dag. Net als het goederenvervoer per spoor. Niet vreemd als je bedenkt dat de trein al meer dan 180 jaar een van de meest duurzame manieren van vervoer is. Het spoorwegnet in Nederland is dan ook een van de drukste, betrouwbaarste en meest ingenieuze spoorwegnetwerken ter wereld. Daar werken we bij ProRail hard aan. Om het spoor, de stations en alles wat erbij komt kijken, veilig en in topconditie te houden. Uiteraard met onze blik op de toekomst, want vindingrijke ideeën en innovatieve oplossingen brengen Nederland elke dag vooruit. Vandaag, morgen én over nog eens 180 jaar.

Elke dag vooruit met jouw traineeship
Je breed ontwikkelen en werken aan projecten die ertoe doen, dat is jouw traineeship bij ProRail. Op weg naar een topfunctie bij een bedrijf dat elke dag vooruitgaat. Daarbij krijg je direct de kans om de inhoud in te duiken en te werken aan projecten met een grote invloed op de maatschappij. In de 2 jaar dat jouw traineeship duurt krijg je 3 opdrachten. De eerste kiezen wij, de volgende 2 bepaal je zelf in overleg. Je kunt als trainee aan de slag binnen 4 verschillende vakgebieden:

  • Management.
  • Finance.
  • Techniek.
  • Legal.

Je komt bij ons in dienst voor 36 uur per week. Jouw werkweek ziet er voor een groot deel hetzelfde uit als die van de collega’s op jouw afdeling. Je rapporteert aan de manager van die afdeling. Daarnaast werk je gemiddeld 8 uur per week samen met andere trainees aan je persoonlijke ontwikkeling. Je volgt trainingen, woont lezingen bij, werkt aan gezamenlijke projecten en doet mee met gezellige activiteiten zoals lunches, borrels of sport.

Word onderdeel van de oplossing. Werken bij ProRail. Elke dag vooruit.

lees verder
Wil je meer weten over ProRail? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Ea Jepsen

Campus Recruiter

Stel een vraag

Daniel van Scherpenzeel

Campus Recruiter

Stel een vraag