Wist je dat ...

 • Wij de grootste technische dienstverlener van Nederland zijn!
 • Jij direct een vast contract krijgt
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband hebt!
 • Netwerk en kennis opbouwen via Young Equans Professionals
 • Wij bieden innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen voor onze klanten van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot advies
6.000
Onbekend
Onbekend
Bunnik

Wij zijn Equans: internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met 74.000 mensen werken we wereldwijd aan oplossingen voor de digitale, industriële en energietransitie. Door heel Nederland staan dagelijks ruim 6.000 collega’s klaar om onze klanten te helpen met innovatieve, technische, digitale en duurzame oplossingen. Wil jij daar ook een bijdrage aan leveren? Kom dan bij ons werken!

Wat houdt ons werk concreet in?
We helpen bedrijven, overheden en organisaties bij het ontwerpen, installeren, onderhouden én adviseren over technische installaties. Onze uitdagende projecten en werkzaamheden in de industrie, utiliteit en infra dragen bij aan een duurzame en veilige toekomst.

Zo plaatsen we in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht de komende jaren duizenden openbare laadpalen voor elektrisch vervoer, werken we mee aan het grootse solar carport ter wereld bij festivalterrein Biddinghuizen en verduurzamen we ziekenhuizen door heel Nederland. Van het Isala ziekenhuis in Meppel maakten we zelfs het allereerste all-electric ziekenhuis.

Equans iets voor jou?
Weet jij alles van jouw vakgebied? Denk jij in mogelijkheden en verbeteringen? En vind jij samenwerking ook belangrijk? Dan pas je goed bij Equans! Een tevreden klant bezorgt jou een glimlach op je gezicht, net als je collega’s. Want op je collega’s kun je rekenen en met hen maak je van elke dag een leuke werkdag. We delen onze interesse voor techniek, innovatie en duurzaamheid. We zijn aanpakkers en geloven in de kracht van samenwerking. Jij ook?

Wie zoeken we?
We hebben volop kansen voor: monteurs, technici, projectleiders, werkvoorbereiders, engineers, digital experts, MBO/HBO/WO studenten en starters. Met 29 vestigingen in Nederland is er altijd een baan bij jou in de buurt.

Een aantal specialismen waarbinnen je aan de slag kunt: Fire Safety en Security, Infra & Mobiliteit, Koude- en Warmtetechniek, Automatisering, Hoog- en Middenspanning, E-mobility – Cybersecurity, Infrastructure en Datacenters, Sustainable Assetmanagement, Inspecteren en Valideren.

Wat wij bieden
Bij Equans zijn we altijd op zoek naar talent en ervaring. We waarderen vakmanschap en inzet en vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden goed zijn. Ook hebben we aandacht voor een positieve werk-privébalans. Naast 38 vrije dagen en een goede pensioenregeling, bieden we je een collectieve zorgverzekering en personeelskorting op uitjes en producten.

Voor het reizen van en naar je werk krijg je veel keuzevrijheid en duurzame opties om te reizen. Dus of je nu met de auto, de trein of liever met de OV-fiets naar je werk of de klant gaat: je reist zoals jij dat wilt. Daarnaast bieden wij je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Binnen je functie, maar ook daarbuiten. Je kunt trainingen, cursussen en opleidingen volgen in jouw vakgebied of juist gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kies je voor ons, dan kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Een passend salaris, op basis van je ervaring
 • 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • De mogelijkheid om thuis te werken (mét volledig ingerichte werkplek thuis)
 • Flexibele werktijden in overleg mogelijk, zoals 4x9 uur per week
 • Goede pensioenregeling
 • Collectieve zorgverzekering
 • Mobiliteitspas of leaseauto
 • Uitgebreide mogelijkheden voor trainingen en opleidingen in jouw vakgebied en/of gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Een prettige werksfeer en fijne collega’s
 • Personeelskorting op producten en uitjes

 

 

lees verder
Wil je meer weten over Equans? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Recruitment

  team Campus

Stel een vraag