Wist je dat ...

  • Lidl actief is in 31 landen wereldwijd?
  • We drie verschillende traineeship richtingen hebben? Voor iedereen een passende richting dus!
  • Duurzaamheid onderdeel is van onze bedrijfsvoering. We gaan graag van nature zuinig om met grondstoffen, dat past bij onze discountformule.
21.000
Onbekend
Onbekend
Huizen

Lidl is de nummer drie supermarkt van Nederland met meer dan 440 filialen. Wereldwijd zijn wij de nummer 4 supermarkt, actief in 31 landen in Europa en de VS. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.
Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 21.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten en met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Streven naar het beste, dagen onszelf continu uit, en vieren we successen samen. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is.

Een snelgroeiende en internationale retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor ambitieuze starters en studenten, die de lat nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Wij bieden meerdere traineeprogramma’s en stages aan. Het Professional Traineeship op ons hoofdkantoor in richtingen zoals Commercieel, Finance en Supply Chain, het Logistiek Management Traineeship op onze distributiecentra en het Retail Management Traineeship in onze filialen en regiokantoren.

www.werkenbijlidl.nl/traineeships-stages

 

lees verder