Wist je dat ...

  • Alle medewerkers van HEINEKEN naar de Vrienden van Amstel Live gaan?
  • We 2 keer per jaar paar ruim 100 verschillende leuke stages beschikbaar hebben?
  • Onze kernwaarden zPassion, Courage, Care & Enjoyment zijn?
  • De CO2-uitstoot van de Europese brouwerijen sinds 2010 met 20% is gedaald en we als doel hebben om in 2030 volledig klimaatneutraal te brouwen?
4.000
Onbekend
Onbekend
Amsterdam

Proef de dynamiek bij HEINEKEN. HEINEKEN is één van 's werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken die verkrijgbaar zijn in 190 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke, internationale brouwer die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Birra Moretti. Daarnaast is HEINEKEN 's werelds grootste producent van cider. HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten, als in onze bedrijfs- en productieprocessen. Voor alle vakgebieden liggen er daarom heel veel uitdagingen: van Techniek en Logistiek tot Commercie, Finance, IT en HR.

Door middel van ons "Brewing a Better Future" Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden: voor onze mensen en gemeenschappen waarin we actief zijn, voor het milieu en zorgen we voor een positieve impact van de rol van bier in de samenleving. We willen onze positie als 's werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

lees verder
Wil je meer weten over HEINEKEN? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Jessie Boot

Campus Recruiter

Stel een vraag

Angela Ridder

Campus Recruiter

Stel een vraag