Wist je dat ...

  • we per jaar ruim 500 stage- en 100 traineeplekken beschikbaar hebben?
  • je onder werktijd vrijwilligerswerk kan doen?
  • er verschillende netwerken zijn voor jonge medewerkers, zoals Club ABN AMRO Stagiairs en Young ABN AMRO?
20.000
40 jaar
€ 3.500,-
Amsterdam

De financiële wereld is nog nooit zo in beweging geweest als nu! Dit is het juiste moment om jouw en onze krachten te bundelen om bankieren sneller, eenvoudiger en slimmer te maken. Technologie evolueert razend snel en de kracht van innovatie heeft veel invloed op het financiële systeem. We hebben jouw talenten nodig om onze bank toekomstbestendig te maken.
Wat je interesses of achtergrond ook zijn, we dagen je uit om de toekomst te innoveren met jouw creativiteit. We bieden een werkomgeving vol ondernemerschap en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. We willen dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk, omdat je dat ook bent!

Starten bij ABN AMRO
Als je in het diepe wordt gegooid, leer je het meest. Daarom ga je als starter bij ABN AMRO meteen de werkvloer op. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met (interne) klanten die jouw advies nodig hebben, help je bij de massale migratie van data naar de Cloud, bedenk je bij een vraag van de business welke (IT) oplossingen mogelijk zouden zijn of vragen we je om dezelfde kwaliteit in te kopen tegen minder kosten. Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet.

#beginbijons

lees verder
Wil je meer weten over ABN AMRO Bank? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's