Wist je dat ...

  • Bij Rabobank hebben we geen aandeelhouders, maar leden. Samen met onze hen bepalen we hoe en waar we een deel van de winst investeren in onze samenleving.
  • Je ontvangt jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget. Dit is een budget bovenop je functionele opleidingsbudget, aan ruimte voor ontwikkeling geen gebrek!
  • We staan in de Sustainalytics top 5 van best presterende banken op het gebied van diversiteit.
  • Bij Rabobank hebben we een actief netwerk: Jong Rabo. Jong Rabo motiveert haar leden om te blijven ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en de beste versie van zichzelf te zijn.
43.000
Onbekend
€ 3.785,-
Utrecht

Leren door te doen, fouten te maken en te slagen. De juiste balans tussen vrijheid en begeleiding. Talenten ontwikkelen waarvan je nog niet wist dat je ze had. Specialiseren in een vakgebied of verkennen waar je goed in bent en wat je leuk vindt.

Bij Rabobank vinden we jouw ontwikkeling belangrijk en daar ondersteunen we je graag bij. Start je carrière bij Rabobank, want bij ons heb je iets te kiezen. Naast je eigen ontwikkeling maak je ook daadwerkelijk impact. Impact op onze klanten, de bank en de maatschappij. Nu en in de toekomst.

lees verder
Wil je meer weten over Rabobank? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Neelke IJsseldijk

Campus Recruiter Corporate Banking

Stel een vraag

Godelief Wösten

Campus Recruiter Advanced Analytics

Stel een vraag