Wist je dat ...

  • a.s.r. met een plek in de met een plek in de Dow Jones Sustainability World index behoort tot de wereldwijde top van duurzame bedrijven?
  • Je bij ons eens in de 5 jaar een (deels) betaalde sabbatical kunt opnemen
  • Wij een intern opleidingsportaal hebben met een ruim ontwikkelaanbod
  • Je bij ons geen vakantiedagen hoeft te registreren
4.500
45 jaar
Onbekend
Utrecht

a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland en staat genoteerd aan Euronext Amsterdam. Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB. Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend: als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu.

Bij ons krijg je veel eigen regie, bijvoorbeeld over waar en wanneer je werkt. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij ons en hechten daarom veel waarde aan een gezellige open werkomgeving, met collega's die altijd bereid zijn om je te helpen. Zodat je nieuwe dingen leert en je je blijft ontwikkelen. Dus zoek jij de perfecte start van je carrière bij een werkgever met oog voor duurzaamheid? Waarin je de ruimte krijgt om te onderzoeken waar jij je talenten het beste kan inzetten? Kom groeien bij a.s.r.!

lees verder
Wil je meer weten over a.s.r.? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Formele dresscode
Casual
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd
Thuiswerken
Op kantoor

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Een vraag over deze werkgever?

Marguerite Barsingerhorn

Corporate recruiter

Stel een vraag