Wist je dat ...

  • Wist je dat we, volgens onderzoek van Graspr, op plek 6 staan van meest favoriete werkgevers in 2022?
  • Wist je dat we meer dan 10 traineeships aanbieden?
  • Wist je dat je bij ons naast jouw salaris ook 16.37% Individueel Keuzebudget ontvangt?
25.000
Onbekend
Onbekend
's-Gravenhage

Zorgen dat Nederland blijft draaien. Dát doen wij.

Bij de Belastingdienst dragen we 24 uur per dag, 7 dagen per week bij aan een financieel gezond Nederland. Dit doen onze ruim 30.000 mensen door zorgvuldig en volgens de wet belastingen te heffen, te innen en te controleren. En door toeslagen uit te keren bij Toeslagen, goederenstromen te controleren bij de Douane en fraude en witwassen tegen te gaan bij de FIOD, de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Maar ook door informatiedashboards te bouwen en apps te ontwikkelen die beschikbaar zijn voor iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf.

Ontdek wat jij kan doen.
Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat er geld is voor de zorg, het onderwijs, de cultuur en ons openbaar vervoer. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. Welke rol jij hierin precies kunt spelen? Iedereen kan een bijdrage leveren vanuit zijn of haar expertise of niveau, of je nu accountant, fiscalist, inkoper, communicatiemedewerker, data scientist of ICT-specialist bent. En of je nu nog studeert, net begonnen bent met werken of al jaren ervaring hebt binnen jouw vakgebied. Ontdek wat jij kan doen bij de Belastingdienst.

Jezelf blijven ontwikkelen.
Kiezen voor een carrière bij de Belastingdienst betekent kiezen voor werk met maatschappelijke impact én voor je eigen ontwikkeling. Want net als onze organisatie ontwikkelen onze mensen zich continu. Welke kennis en ervaring je ook hebt en wat je ook doet: bij de Belastingdienst word je elke dag geprikkeld om te groeien, voor het beste resultaat te gaan en het uiterste van jezelf te vragen.

Wil je meer weten over een specifiek vakgebied bij de Belastingdienst of kennismaken met een van onze medewerkers? We ontmoeten je graag op een van onze evenementen. Bekijk onze aankomende evenementen via de link: https://werken.belastingdienst.nl/evenementen.

lees verder
Wil je meer weten over Belastingdienst? Bekijk dan de social media kanalen:

Bedrijfscultuur

Overwerken
Reguliere tijden
Eigen kamer
Kantoortuin
Platte organisatie
Hiërarchisch
Nationaal
Internationaal
Veel begeleiding
Zelfstandig
Breed
Gespecialiseerd

Ontmoet jouw toekomstige collega's