Critical Minds
Samen energie, materiaal en tijd besparen

Resultaat gedreven
Critical Minds helpt projecten en organisaties structureel te verbeteren om verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie tegen te gaan. Met onze werkmethodes gaan we samen met organisaties op zoek naar de knelpunten in een keten en lossen deze samen op. We zetten de mensen centraal en zorgen dat inzichten en belangen vanaf de start met elkaar worden gedeeld. Samen ontwikkelen we een oplossing die resulteert in een eindresultaat waar iedereen trots op is. Het is onze expertise om processen te optimaliseren, veranderingen door te voeren en verspilling tegen te gaan.


Wat hebben wij bereikt:
Gemiddeld realiseren wij maar liefst vijftien procent minder doorlooptijd bij projecten in verschillende branches.
Door resources te verduurzamen, besparen wij gemiddeld 1 miljoen euro bij onze klanten.
Wij blinken uit in het creëren van draagvlak, bouwen aan een gezamenlijke verantwoordelijkheid en zorgen voor meer werkplezier.
Door ons in huis te halen, ontstaat er een optimale manier van werken, waarbij verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie verleden tijd is.

Wat we doen

  • Business Technology
  • Projectbeheersing
  • Organisatie ontwikkeling
  • LEAN
  • Duurzame innovatie

Vestigingen
Critical Minds is gevestigd in het kleine dorpje Kamerik in de buurt van Woerden. Ons kantoor is een oud gemeentehuis omringd door groen. Daarnaast heeft Critical Minds een vestiging in Zuid-Afrika in de stad Durban.

Werknemers
Ons team bestaat uit 31 Critical Minds. Iedere Critical Mind brengt weer iets anders mee naar zijn of haar opdrachtgever. Anders gezegd: talent, ervaring en persoonlijke klik bepalen uiteindelijk wie bij jou terecht komt. En of het één Critical Mind is of een team van Critical Minds. Wij vervullen hierin verschillende rollen bij de opdrachtgever. Zo worden Critical Minds ingezet als interimmer, als adviseur en/of als trainer. Onze gemene deler is dat we allemaal veel plezier hebben in ons werk. En, vooruit, we houden van een goede vrijdagmiddagborrel.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Kom jij ons team versterken?

Via onze website criticalminds.nl kun je solliciteren voor de inhousemiddag of direct voor onze openstaande vacatures.

 

Missie Critical Minds

'het tegengaan van verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie.'

Wij zijn Critical Minds, als bedrijf zijn wij toegewijd aan het verbeteren van projecten en organisaties. Wij opereren als een team van gedreven mensen dat één doel nastreeft: ‘het tegengaan van verspilling op het gebied van tijd, materiaal en energie.’ Deze drie factoren zorgen voor betere projectresultaten, dragen bij aan het behalen van organisatiedoelstellingen en leveren daarom ook direct of indirect een kostenbesparing op. Ons team bestaat uit zowel startende als ervaren professionals die een kritische blik en energieke houding delen. We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling voorop staat. Op basis van onze waarden ‘eerlijk’ en ‘avontuurlijk’ werken wij in vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Onze manier van werken levert gedreven mensen die snel hun weg vinden in (project)organisaties.

Combining Business, Fun & Purpose

Wij geloven dat wanneer er één gemeenschappelijk doel nagestreefd wordt binnen een organisatie, mensen hier graag aan willen werken, en zo de mooiste resultaten tot stand komen. Wanneer persoonlijke en organisatiedoelen elkaar vinden, ontstaat er werkplezier en interne motivatie. Als doelen worden behaald, krijgt iedereen nieuwe energie.Met onze manier van projectbeheersing maken we van de wereld een plek waar verspilling verleden tijd is. Wij geloven dat mensen het verschil maken door zichzelf te zijn. Stap voor stap, en werknemer voor werknemer. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.

Waarom kiezen voor Critical Minds

Jij bepaalt zelf je opdrachtgever!
Wij helpen organisaties en projecten optimaal te presteren. Als Critical Mind heb je je eigen opdracht in handen en is het aan jou om het stuur van je eigen project vorm te geven. Dit doe je door de kennis van ons team te verbinden aan de vragen en wensen van de opdrachtgever.
Jij bepaalt je eigen leercurve!
De afwisseling van projecten geeft je in je eerste jaren een kijkje in verschillende organisaties. Kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke voorwaarden om goed in te kunnen spelen op de vraag van de opdrachtgevers. We hebben daarom een groep van ervaren trainers om ons heen verzameld die ons coachen en trainen op professioneel en persoonlijk vlak. Je kan er vanuit gaan dat je een snelle ontwikkeling doormaakt!
Denk mee en maak je dromen waar!
Bij Critical Minds ben je meer dan werknemer: je onderneemt met het hele team. Wij zijn een team, ook buiten de opdrachten. We zien de wereld als een speelveld vol kansen en treden zelfverzekerd en gedreven op. Regelmatig bespreken we de strategie van Critical Minds als onderneming. Waar zien we kansen en hoe spelen we hierop in?

Feiten en cijfers

Aantal medewerkers
In Nederland 32 (100% hoger opgeleid)
 

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren Nederland
Hoofdkantoren NL Woerden
 
Vestigingen in Nederland
Woerden
Startdisciplines van Critical Minds
Consultancy, Supply Chain / Logistiek, Management, Management traineeships, Techniek
Startsalaris Critical Minds
Geen informatie