PGGM
Werken bij PGGM. Een goede carrièrestart.

PGGM biedt volop kansen aan jou als young professional. Ga je voor een junior functie of begin je je loopbaan met een traineeship of (afstudeer)stage? Je leert ‘on the job’ en doet veel ervaring op. We geven je de vrijheid om te ontdekken waar jouw krachten en interesses liggen. In korte tijd maak je kennis met de verrassende dynamiek van het werken bij een pensioenuitvoeringsorganisatie, IT-bedrijf én vermogensbeheerder in één. Bij een werkgever waarbij je jezelf via onze eigen PGGM Academy altijd verder blijft ontwikkelen, en volop doorgroeimogelijkheden hebt. Waar stap jij in om impact te maken?

Werken bij PGGM. In een traineeship. Ben jij er nog niet helemaal uit welke functie bij jou past en wil jij in een korte periode veel werkervaring opdoen? Dan is één van de traineeships bij PGGM wellicht een mooie uitdaging voor jou.
Bij PGGM kan jij kiezen uit 3 verschillende traineeships, waarbij je altijd bovenop actuele onderwerpen zit. Het traineeship duurt 2 jaar, start in september, en wordt gedurende het traject steeds afgestemd op de competenties die jij wilt ontwikkelen. Met je vijf medetrainees doorloop je gezamenlijke traineemodules en intervisie. Maar er is ook volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkel- en opleidingsbehoefte. Met een persoonlijk opleidingsbudget ligt de wereld voor je open en geven wij je de ruimte om te groeien als professional. Zo heeft PGGM impact op jouw carrière.

Wil je meer weten over de verschillende tracks in onze traineeships of op de hoogte blijven van onze events? Kijk dan op onze site!

Werken bij PGGM. Als young professional. Maandborrels, een jaarlijkse skitrip, lezingen, uitwisselingen en events. Binnen ons jongerennetwerk Jong PGGM delen we kennis en ervaringen en is er ruimte voor sociale activiteiten. Speciaal voor en door young professionals die net als jij aan het begin van hun carrière staan.

Hoeveel impact wil je hebben in je werk? PGGM heeft uiteenlopende functies op het gebied van IT, pensioen, marketing & communicatie, finance, economics, investments, data, risk, legal, compliance, administratie, klantcontact, HR en bedrijfsvoering. Bekijk onze vacatures met impact en word Impactmaker bij PGGM.

Hoofdkantoren en vestigingsplaatsen

Hoofdkantoren -
Hoofdkantoren NL Zeist
 
Vestigingen in Nederland
Zeist

Branches van PGGM

  • Beleggingsinstellingen
  • Financieel adviesbureaus
  • Pensioenfondsen
  • Rechtelijke organisaties
  • Systeembeheer
Startsalaris PGGM
Geen informatie