Je krijgt tijdens deze middag een kijkje in onze bedrijfscultuur, uitdagingen in de energietransitie en je maakt kennis met onze trainees.

De keuze voor de start van je carrière is niet niks.
Je denkt na over waarden als duurzaamheid en maatschappelijk belang. Je wil impact maken en jezelf blijven ontwikkelen. Het liefst op een plek waar je samen met anderen je carrière kan starten. Misschien dat Alliander je dan past. Je bent van harte welkom om dit eens uit te zoeken op 12 februari tijdens de inhousemiddag.

Wat kan je verwachten?
Bij Alliander kan je kiezen uit vier traineeships: management, techniek, IT en finance. Je krijgt tijdens deze middag een inkijkje in onze bedrijfscultuur, uitdagingen in de energietransitie en je maakt kennis met onze trainees. Tijdens de borrel is er tijd om duizend-en-een vragen aan hen te stellen. Over het bedrijf, de opdrachten, werktijden en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? Kom dan vooral langs om kennis te maken!

Interesse?
Geef je op vóór 9 februari via de aanmeldbutton op de website. Stuur je CV of LinkedIn en een korte motivatie met waar jouw interesses liggen. Dat jij op dit moment in de afrondende fase van je technische, bedrijfskundige of IT studie zit is een eis.


Annalyn Brugman - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Annalyn Brugman - Campus Recruiter
Stel je vraag via: