Ben je bijna klaar met je technische of bedrijfskundige HBO/WO studie en ambieer je een carrière in de ICT? Meld je dan nu aan voor onze Inhousedag op vrijdag 15 december 2017!

Op 15 december vindt onze Inhousedag plaats van 09:00 tot 17:00 uur bij KPN Consulting in Zoetermeer. We starten de dag met een inspirerende en verrassende openingspresentatie. Daarna lunchen we met collega’s en vervolgens kun je tijdens speeddate sessies onze Young Professionals ontmoeten en de hemd van het lijf vragen. Ook is er tijd voor een CV check en kun je een professionele LinkedIn foto laten maken. Hierna is het tijd om te werken aan een interactieve case gericht op IOT en datamanagement. Later sluiten we de dag af met een borrel met collega’s, inclusief een nerf gun battle.

Kortom; een informatieve en leuke dag om niet snel te vergeten! Wil jij in één dag ervaren wat KPN Consulting kan betekenen voor jouw carrière en wil je de sfeer proeven op ons kantoor? Schrijf je dan nu in, en wie weet ben je erbij 15 december! Inschrijven kan via de rode button.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met onze Campus Recruiter, Sandra Lundgren via sandra.lundgren@kpn.com.