Werken aan ICT met impact

De ICT-organisatie van de Belastingdienst is een van de grootste en meest dynamische ICT-werkgevers van Nederland. Hier werken ruim 3.250 specialisten aan ICT met impact. Want onze systemen worden gebruikt door iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf. Ze beschikken over de fiscale gegevens van miljoenen mensen en bedrijven en verwerken dagelijks zo’n één miljard euro aan belastinggeld. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Plek voor verschillende specialisaties
Van system-, software- en netwerkengineers tot architecten, ontwikkelaars en security-specialisten: bij de Belastingdienst kun je met veel verschillende achtergronden aan de slag. Het werk bij onze ICT-organisatie is grofweg te verdelen in vijf onderdelen: Architectuur, Infrastructuur, Development, Testing & Quality Assurance en Beheer.

Verder praten over jouw mogelijkheden als ICT'er bij de Belastingdienst?
Drink dan een (virtueel) kopje koffie met een van onze recruiters. Laagdrempelig en verplicht je uiteraard tot niks. Schrijf je in en onze recruiter neemt contact met je op. Het (virtueel) kopje koffie wordt dan op een moment gepland dat voor jou goed uitkomt.

Liever op de hoogte blijven zonder gesprek? Dan kan! Schrijf je dan nu in voor de jobalert hieronder.

24 februari 2022 | 09:00 - 17:00 | ICT

Ronald Garretsen - recruiter - recruiter bij Belastingdienst
Ronald Garretsen - recruiter
Stel je vraag via: