Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

“Via via hoorde ik over de Lidl Experience en uiteindelijk besloot ik om mij aan te melden! Op deze dag vertelden trainees over hun ervaringen en was er een goede sfeer. Het enthousiasme waarmee de medewerkers van Lidl over hun business praatten, werkte erg aanstekelijk op mij!”

Tijdens de Lidl Experience nam Puck voor het eerst (letterlijk) een kijkje in onze keuken. Uiteindelijk heeft deze dag haar ervan overtuigd om te solliciteren en inmiddels heeft zij een jaar later het Inkoop Traineeship* doorlopen en is zij uitgestroomd als Junior Inkoper Actiemanagement! Hierbij is zij onder andere verantwoordelijk voor het actieassortiment van Lidl. “Ik haal veel energie uit mijn werk, ik heb een erg leuk team en ik leer elke dag nieuwe dingen op het gebied van Actiemanagement.”

Wil jij ook meer te weten komen over wie Lidl is als organisatie en werkgever? Kom dinsdag 4 juni bij ons langs tijdens de Lidl Experience!

Tijdens deze dag kom jij in contact met verschillende trainees van onze organisatie, leer je tijdens een rondleiding de processen in ons nieuwe filiaal in Huizen kennen en ga je samen met de andere deelnemers de strijd aan in onze Inkoop keukens. Daarnaast is dit de perfecte gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze trainees en recruiters over het traineeship.

Meld je vóór 21 mei aan door het sturen van jouw CV en korte motivatie (max. 200 woorden) naar inhousedag@lidl.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Verhoeven, onze Campus Recruiter via steven.verhoeven@lidl.nl

 

* = Het Inkoop Traineeship heet per eind 2018 het Commercieel Traineeship na samenvoeging met het E-commerce Traineeship.